Dodaj svoje podjetje

Zakaj se registrirati?

 

Zakaj se registrirati?
Se vam zdi, da ste v morju ponudbe včasih spregledani? Da kljub trdemu delu in dobremu delu ne uspe dobiti zadostnega števila strank? Bi radi razširili glas o svoji storitvi pa ne veste, kako?
Ne skrbite pri tem vam lahko pomagamo mi. Kako se sprašujete? PREPROSTO!


Z vpisom na portal moja-dejavnost boste postali vidni tudi na svetovnem spletu in stranke vas bodo v morju ponudbe hitro našle ter se obrnile na vas. 


Stranke, ki vas že poznajo po imenu, v brskalnike, kot je Google, Yahoo in drugi vpišejo ime vašega podjetja in vas preprosto najdejo. Stranke, ki pa vašega podjetja še ne poznajo, a potrebujejo vašo storitev, po spletu iščejo različna podjetja glede na njihovo dejavnost. Zato je pomembno, da ste med zadetki vidni tudi vi.
To je ključnega pomena za vsako podjetje, saj je tako vidno na spletu tudi strankam, ki podjetja še ne poznajo poimensko, a potrebuje njegovo dejavnost.  


Registracija v portal moja-dejavnost je investicija v uspeh vašega podjetja in vam daje možnost, da se približate strankam, ki vas še ne poznajo. 


Prednosti portala moja-dejavnost

  • Stranke vas na spletu hitro najdejo, tudi, če nimate svoje spletne strani: S pomočjo vsebine, narejene posebej za vaše podjetje vam bomo zagotovili, da vas bodo stranke hitro našle, kljub temu da vas ne poznajo. 
  • V primeru, da vaše podjetje nima spletne strani lahko objava na portalu Moja dejavnost deluje kot vaša mini spletna stran, kjer so zbrani vsi podatki in kontakti.
  • Objava na portalu bo ostala: Ko bo vaše podjetje enkrat vpisano v spletni portal moja-dejavnost, bo objava tam ostala, dokler boste tako želeli oziroma dokler ne boste končali vaše poslovne poti.
  • Najbolje se oglaševanje obnese v kombinaciji tiska in spleta, zato bo vaše podjetje vpisano tudi v tiskan poslovni imenik Moja dejavnost: Imenik je tiskan več tisoči nakladi in je distribuiran na različne točke po Sloveniji.
  • spletni oglas lahko naknadno urejate sami: Velika prednost spletnega portala pa je tudi ta, da lahko profil svojega podjetja urejate tudi sami. Naknadno lahko urejate kontakte vašega podjetja, dodajate slike in podobno.
  • Kako poteka registracija?


Vpis v spletni portal se lahko uredi kar preko telefona. Če še niste prejeli našega klica in želite biti registrirani, nas lahko kontaktirate preko naše telefonske številke 059 365 660 ali 070 435 507 ali pa nam povpraševanje pošljete preko elektronske pošte in vas bomo mi kontaktirali v najkrajšem možnem času.  
Za vse ostalo poskrbimo mi! V podjetju DIGITAL MEDIAORBIS bomo z vsebinami napisanimi posebej za portal moja-dejavnost poskrbeli, da boste na spletu vidni.


Skozi celoten proces bomo tesno sodelovali z vami, saj želimo, da pozitivno sodelovanje prinese obojestransko zadovoljstvo in posledično doprinese k vašemu uspehu. 
Pridružite se nam in postanite vidni!

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si