Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Patentna pisarna d.o.o. Zaščita blagovne znamke Slovenija

5 / 1 ocen Oceni
V Patentni pisarni d.o.o. se dobro zavedamo, da je razvoj družbe in gospodarski uspeh v veliki meri odvisen tudi od ustrezne zaščite industrijske lastnine.  Z dolgoletnimi izkušnjami, odličnim zna...... Preberi celoten opis
 • Patent
 • Zaščita modela
 • Zaščita znamke
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 14:00
Torek
08:00 - 14:00
Sreda
08:00 - 14:00
Četrtek
08:00 - 14:00
Petek
08:00 - 14:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Zaščita blagovne znamke Slovenija

V Patentni pisarni d.o.o. se dobro zavedamo, da je razvoj družbe in gospodarski uspeh v veliki meri odvisen tudi od ustrezne zaščite industrijske lastnine. 

Z dolgoletnimi izkušnjami, odličnim znanjem, ki ga nenehno nadgrajujemo, in s pomočjo usposobljene ekipe inženirjev, pravnikov, svetovalcev ter drugih sodelavcev, smo pravi naslov za vas, če vas zanima zaščita blagovne znamke Slovenija.

Zaščita blagovne znamke Slovenija 

Zaščita blagovne znamke Slovenija 

Smo izkušeni, profesionalni in izobraženi pravniki, ki so tu za vas, da vam pomagajo pri zaščiti in varovanju blagovne znamke. V Sloveniji nam stranke zaupajo zaradi našega celovitega dela, bogatega znanja in podlage iz pravne izobrazbe.

Stranke zastopamo pred domačimi in tujimi institucijami za zaščito industrijske lastnine. Naše storitve so: 

 • Zaščita blagovne znamke Slovenija,
 • Patenti,
 • Modeli,
 • Carinsko varstvo,
 • Internet,
 • Pravne storitve.

Če potrebujete strokovni nasvet, celovito profesionalno podporo od A do Ž ali imate druga pravna vprašanja za nas, smo dosegljivi, da vam odgovorimo ter pomagamo.

Smo vedno prava izbira za vse pravne postopke, naša ekipa pa vam bo nudila vso potrebno pravno pomoč in zaščito.

Zaščita blagovne znamke

Pokličite nas, če potrebujete pravno pomoč pri zaščiti blagovne znamke kjerkoli v Sloveniji!

Našo ekipo sestavljajo izobraženi in zanesljivi pravniki, odvetniki, inženirji, zastopniki za patente, modele, znamke...

Na svojem področju smo izredno konkurenčni, v zadnjih letih smo se uspešno zasidrali v samem vrhu ponudnikov zaščite blagovnih znamk v Sloveniji. Svoje delo ustrezno prilagajamo naročnikom, naše storitve pa zajemajo tudi:

 • zaščita avtorskih pravic,
 • zaščita patentov,
 • zaščita modelov.

Smo tudi pravi naslov, če pride do sporov ali težav glede zaščite avtorskih pravic, nudimo pravno pomoč pri razreševanju vseh pravnih sporov in svetovanje.

Kontaktirajte nas za naročilo storitev povezanih s zaščita blagovne znamke Slovenija in v najkrajšem možnem času bomo poskrbeli, da boste znamko ustrezno zaščitili ter bili s storitvijo na koncu sto odstotno zadovoljni. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AB
5 / 1 ocen

Avtorske pravice Slovenija

Zeloo zeloo ustrezljivi, profesionalni, prijazni in hitro odzivni. Pred kratkim sem potrebovala samo pravni nasvet glede avtorskih pravic in zascite znamke. Sprejeli so me hitro, vse potrebne informacije pa sem dobila ze v roku pol ure. Sami so me opozorili na kar nekaj stvari, na katere sploh nisem pomislila. Zelo priporocam!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje