Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Teleteam invest d.o.o. Vzdrževanje, popravilo telekomunikacijskih omrežij Osrednja Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
V podjetju TELETEAM INVEST D.O.O. sodelujemo z večino slovenskih operaterjev oziroma ponudniki telekomunikacijskih storitev.  Strankam zagotavljamo montažo oziroma gradnjo telekomunikacijskih sis...... Preberi celoten opis
  • popravilo telekomunikacijskih omrežij
  • vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij
  • Gradnja telekomunikacijskih omrežij
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Vzdrževanje, popravilo telekomunikacijskih omrežij Osrednja Slovenija

V podjetju TELETEAM INVEST D.O.O. sodelujemo z večino slovenskih operaterjev oziroma ponudniki telekomunikacijskih storitev. 

Strankam zagotavljamo montažo oziroma gradnjo telekomunikacijskih sistemov, kakor tudi celovito tehnično podporo - vzdrževanje in popravila. 

Vzdrževanje in popravilo telekomunikacijskih omrežij je ključna dejavnost za ohranjanje zanesljive komunikacije med ljudmi in podjetji. Telekomunikacijska omrežja vključujejo široko paleto tehnologij, kot so fiksna in mobilna telefonska omrežja, širokopasovni internet, televizija preko interneta (IPTV) in še več. Ko pride do okvar, motenj ali drugih težav v teh omrežjih, je treba takoj ukrepati, da se zagotovi nemotena komunikacija. Takrat smo pravi naslov mi.

telekomunikacijska omrežja

Vzdrževanje, popravilo telekomunikacijskih omrežij Osrednja Slovenija

S sedežem v Ljubljani imamo morda največ zadovoljnih strank v Osrednji Sloveniji, a za vzdrževanje in popravilo telekomunikacijskih omrežij ter druge storitve smo dosegljivi tudi drugje. 

Krog zadovoljnih strank uspešno širimo, ker smo hitro odzivni, prilagodljivi, strokovni, izkušeni in cenovno dostopni. 

Redno vzdrževanje telekomunikacijskih omrežij je pomembno za nemoteno delovanje oziroma pravočasno odkrivanje težav in preprečevanje dodatnih stroškov s popravili. 

Kljub strokovni izgradnji, uporabi najboljših materialov in rednem vzdrževanju, pa seveda lahko pride tudi do potrebe po popravilu in takrat vam zagotovo tudi priskočimo na pomoč.

Zavedamo se škode, ki nastaja, če telekomunikacijska omrežja ne delujejo kot morajo, zato smo za popravila na voljo v najkrajšem možnem času in dobro opremljeni, da težavo čim prej ter pravilno diagnosticiramo ter seveda odpravimo. 

Želite naročiti vzdrževanje svoje opreme, ki skrbi za delovanje telekomunikacijskih omrežij? Pokličite!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje