Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Auto Fix d.o.o. Vulkanizerstvo in avtopralnica Ljubljana
5 / 2 ocen Oceni
Vulkanizerstvo in avtopralnica Ljubljana Želite svojemu vozilu zagotoviti vrhunsko čiščenje in popravilo? Potem je AUTO FIX pravi naslov za vas! Nudimo vulkanizerstvo in avtopralnico, Ljubljana pa...... Preberi celoten opis
 • vulkanizerstvo
 • avtopralnica
 • servis vozil
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 15:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Viška cesta 7, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Vulkanizerstvo in avtopralnica Ljubljana

Vulkanizerstvo in avtopralnica Ljubljana

Želite svojemu vozilu zagotoviti vrhunsko čiščenje in popravilo? Potem je AUTO FIX pravi naslov za vas! Nudimo vulkanizerstvo in avtopralnico, Ljubljana pa je kraj, kjer nas boste našli. Lepo vabljeni!

Kje v Ljubljani najti dobro vulkanizerstvo in avtopralnico?

Menjava pnevmatik in pranje avtomobila Ljubljana

Kaj nudijo naše storitve vulkanizerstva in avtopralnice v Ljubljani?

Vulkanizerstvo

Naša vulkanizerska delavnica je opremljena z najsodobnejšo opremo, ki omogoča hitro in učinkovito reševanje težav s pnevmatikami. Ne glede na to, ali potrebujete menjavo pnevmatik, popravilo defekta ali preprosto želite strokovno svetovanje o najbolj primernih pnevmatikah za vaše vozilo, smo tukaj za vas!

Vulkanizerji imajo ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti na cesti, saj so pnevmatike ključen del vozila, ki vpliva na oprijem, stabilnost in zaviranje.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo zagotovila varnost na cesti in podaljšala življenjsko dobo vaših pnevmatik.

Sicer pa naloge vulkanizerja vključujejo:

 • preverjanje tlaka,
 • preverjanje obrabe pnevmatik,
 • popravilo manjših poškodb,
 • uravnoteženje pnevmatik,
 • montaža in demontaža pnevmatik ter
 • ustrezno odstranjevanje in recikliranje starih pnevmatik.

Poleg tega pa naši strokovnjaki vulkanizerji svetujejo strankam glede izbire pravega tipa pnevmatik za vaše vozilo, glede na vaše potrebe, vremenske pogoje in teren, po katerem se največ vozite. Prav tako nudijo nasvete o pravilni negi pnevmatik, kar lahko podaljša njihovo življenjsko dobo in izboljša varnost na cesti.

Avtopralnica

Ponosni smo na našo avtopralnico, ki združuje visokotehnološke avtomatske sisteme s strokovno ročno nego. Na voljo imamo avtomatsko avtopralnico, ki vam omogoča hitro in učinkovito umivanje vozila, pri čemer se osredotočamo na varčevanje z vodo in uporabo okolju prijaznih detergentov. Za tiste, ki cenite ročno nego, pa imamo ročno avtopralnico, ki deluje kar 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Pridite v našo avtopralnico in odstranite umazanijo, prah, blato, insekte in drugih nečistoč s površine vašega vozila.

Poliranje luči

Pri našem vulkanizerstvu in avtopralnici v Ljubljani se posvečamo tudi detajlom, ki naredijo razliko. Ponujamo storitev poliranja luči, ki bo obnovila prosojnost vaših avtomobilskih žarometov. Jasne in prozorne luči so ključnega pomena za varnost vaše vožnje, zato poskrbimo, da bodo vaše luči zasijale kot nove.

Poliranje luči na avtomobilu je pomemben za obnavljanje in izboljšanje videza ter funkcionalnosti žarometov. Čas in vremenski pogoji lahko povzročijo, da žarometi na avtomobilu zbledijo, se zameglijo ali pa se na njih razvijejo manjše praske. To lahko vpliva na učinkovitost osvetlitve ceste in tudi na estetski videz vozila. Poliranje luči lahko reši te težave in poveča varnost ter izboljša videz avtomobila.

Vulkanizerstvo in avtopralnica Ljubljana

Centriranje gum in pranje vozil v Ljubljani

Zakaj izbrati naše vulkanizerstvo in avtopralnico v Ljubljani? Kaj odlikuje naše delo?

Vrhunska strokovnost: naša ekipa izkušenih strokovnjakov se redno izobražuje in sledi najnovejšim trendom v avtomobilski industriji. Tako vam lahko zagotovimo najboljše in najnovejše rešitve na področju vulkanizerstva.

Pri centriranju gum naši vulkanizerji opravijo:

 • preverjanje poravnave koles,
 • nastavitev kota koles,
 • pravilna nastavitev točke toe,
 • preverjanje kota,
 • nastavitev kota.

Centriranje gum pri vulkanizerju je potrebno za enakomerno obrabo pnevmatik, stabilno vodljivost vozila ter optimalen oprijem na cesti.

Inovativna oprema: naša vulkanizerska delavnica je opremljena z najnovejšo opremo, kar nam omogoča hitro in učinkovito opravljanje storitev.

Poleg tega, naša ročna avtopralnica deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, da vam omogočamo največjo fleksibilnost ter se prilagodimo vašemu urniku in željam. 

Sicer pa je pranje vozila ključen del vzdrževanja avtomobila, saj:

 • ohranja estetski videz vozila,
 • prispeva k varnosti in dolgoročni vzdržljivosti.

menjava pnevmatik

Zaupajte nam premontažo gum in čiščenje avtomobila v Ljubljani

Vulkanizerske storitve so pomembne za varno in učinkovito vožnjo, saj pnevmatike igrajo ključno vlogo pri stabilnosti, oprijemu na cesti in varnosti v prometu. Pomembno je redno vzdrževanje pnevmatik, pravilna namestitev in pravočasno popravilo morebitnih poškodb gum oziroma pnevmatik. Tako podaljšamo življenjsko dobo pnevmatik ter izboljšamo splošno vozniško izkušnjo.

Avtopralnica je storitev, ki ponuja čiščenje in vzdrževanje vozil, zlasti zunanjosti. Ponuja različne vrste storitev, od osnovnega pranja vozila do bolj specializiranih postopkov čiščenja.

Ročne avtopralnice so sicer priljubljena izbira med lastniki vozil, ki želijo temeljito očistiti svoje avtomobile in hkrati uživati v samostojnosti ter nadzoru nad postopkom čiščenja. Zato se oglasite pri nas, kjer vam je to omogočeno.

V naši avtopralnici lahko sami izberete, katere dele vozila želite očistiti, in lahko natančno nadzorujete postopek čiščenja. To omogoča bolj temeljito čiščenje in pozornost na podrobnosti, ki jih poznate.

Pole tega pa vam naša avtopralnica omogoča, da očistite svoje vozilo po lastnih željah in urniku, kar omogoča večje udobje in samostojnost pri vzdrževanju čistega avtomobila.

Če torej iščete podjetje, ki nudi oboje - vulkanizerstvo in avtopralnico v Ljubljani, nas kontaktirajte! Za dodatne informacije smo vam na voljo preko objavljeni kontaktov. Z veseljem smo vam na voljo.

menjava gum

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 2

JJ
5 / 2 ocen

super vulkanizer

hitro so mi zamenjali zimske gume, in preverli pritisk. sama ne bi mogla, so bli res prijazni in tudi cene imajo ugodne, priporocam ce rabte dobro vulkanizerstvo v ljubljani.

DJ
5 / 2 ocen

Popravilo avta

Hitro in učinkovito so mi popravili avto pa se ni bilo dragoe. Verjetno se bom spet odločiu za njih, če bo rabiu da mi popravijo avto

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje