Dodaj svoje podjetje
VRTNARSTVO IN CVETLIČARSTVO ŠIMENC, VALENTIN JAKŠIČ S.P.

VRTNARSTVO IN CVETLIČARSTVO ŠIMENC, VALENTIN JAKŠIČ S.P.


TOMAČEVSKA CESTA 1 A, 1000 Ljubljana
Vrtnarstvo Ljubljana |

VRTNARSTVO IN CVETLIČARSTVO ŠIMENC, 
Valentin Jakšič s. p.  smo vrtnarstvo v Ljubljani, ki za stranke iz širše okolice prestolnice zagotavljamo prodajo sadik, cvetja in rož po naročilu. 

Za naše vrtnarstvo Ljubljana Šimenc je najpomembneje, da zagotovimo vaše zadovoljstvo, zato za vse svoje storitve zagotavljamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 

Na pravem naslovu torej ste, če iščete dobro in ugodno vrtnarstvo Ljubljana. 

Vrtnarstvo-Ljubljana

Vrtnarstvo Ljubljana

Imamo posluh za stranke, da lahko zadostimo vsem vašim zahtevam in željam, ki se nanašajo na vrtnarstvo Ljubljana.  S strokovnimi in dolgoletnimi izkušnjami tudi prijazno svetujemo, če sami ne veste, katere sadike izbrati ali s kakšnim cvetjem popestriti prostore ali obdariti vaše bližnje. 

Smo prava izbira, če potrebujete vrtnarstvo, Ljubljana pa je mesto kjer ga iščete!

Z dolgoletno tradicijo naše Vrtnarstvo Ljubljana zagotavlja celovite storitve na področju svetovanja, prodaje in priprave oziroma aranžiranja cvetja za posebne priložnosti. 

Po konkurenčnih cenah boste pri nas našli pestro ponudbo, ki vas ne bo razočarala. Svoj vrt, balkon in prostore uredite z izbranim zelenjem iz Vrtnarstva in cvetličarstva Šimenc. 

Vrtnarstvo Ljubljana obiščite na Tomačevski cesti 1A, za dodatne informacije pa smo z veseljem na voljo tudi preko telefona. 

vrtnarstvo-ljubljana_18

Zakaj izbrati nas, če iščete kvalitetno vrtnarstvo Ljubljana?

 1. Poleg tega, da smo sinonim za kvalitetno vrtnarstvo Ljubljana, na enem mestu poskrbimo tudi za cvetličarske storitve, ter vam tako prihranimo ogromno časa. 
 2. Boljšega razmerja med kakovostjo in ceno za vrtnarstvo Ljubljana ne boste našli. 
 3. ŠIMENC, vrtnarstvo Ljubljana imamo več kot 20 let delovnih izkušenj in bogato strokovno znanje, da vam lahko zagotovimo prijazno svetovanje in odlično ponudbo. 

vrtnarstvo-ljubljana_7

Najboljša ponudba za vrtnarstvo Ljubljana vas čaka pri nas!

Prepričani smo, da boljše ponudbe za vrtnarstvo Ljubljana v mestu ne boste našli, saj se vsaki stranki prijazno in individualno posvetimo ter poskrbimo, da dobi kar iščete. 

Zaupanje stalnih in novih kupcev, ki se na nas obrnejo, ko potrebujejo dobro vrtnarstvo Ljubljana, ne utrjujemo le s kakovostnimi izdelki in storitvami, pač pa tudi ugodnimi cenami. 

Pri nas boste za vrtnarstvo Ljubljana našli najboljše razmerje med kakovostjo in ceno in nikoli vam ne bo žal, da ste nas obiskali, saj ponudbo stalno širimo skladno s povpraševanjem naših zvestih strank. 

vrtnarstvo-ljubljana_26

Vedno z veseljem prisluhnemo vašim predlogom in željam ter jih upoštevamo in tako ostajamo konkurenčno vrtnarstvo Ljubljana, kamor se radi vračate. 

Ponudba je seveda vedno prilagojena tudi sezoni, tako da je naše vrtnarstvo Ljubljana vse leto odprto, da vam pomagamo pri urejanju zelenja znotraj ali zunaj. 

Še ena prednost, da izberete nas, ko potrebujete vrtnarstvo Ljubljana, je naša odlična lokacija. Smo v neposredni bližini ljubljanskih Žal, tako da imamo vedno pripravljeno ponudbo za obiskovalce pokopališča, ki želijo na grobovih zasaditi primerno rastlinje oziroma se pokloniti z aranžmajem. 

Tudi vi nikar ne odlašajte z obiskom, če iščete dobro in ugodno vrtnarstvo Ljubljana. Z veseljem smo vam na razpolago, da vam pomagamo pri izbiri zelenja in cvetja za vašo okolico!

Vrtnarstvo Ljubljana Šimenc smo na voljo tako fizičnim, kakor pravnim osebam, da vam pomagamo pri urejanju vašega okolja s čudovitim cvetjem, zelenjem, lončnicami ...

vrtnarstvo-ljubljana_30

Če še vedno niste prepričani, da izbrali nas, če potrebujete vrtnarstvo Ljubljana, vas vabimo, da nas kontaktirate ali obiščete in preverite naša priporočila. Da delamo dobro nam namreč vsak dan potrjujejo pohvale številnih zadovoljnih strank in prepričani smo, da bo med njimi tudi vaša, ko spoznate naše vrtnarstvo Ljubljana. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si