Dodaj svoje podjetje
POGORELEC ROMAN S.P.

POGORELEC ROMAN S.P.


POGORELEC ROMAN S.P.
5 (1)
Bazoviška ulica 15, 5000 Nova Gorica
PARKETARSTVO ROMAN POGORELEC ROMAN S.P. smo aktivni na področju izdelave vrhunskih parketov in lesenih talnih oblog. Prisotni smo v Goriški regiji, veliko storitev pa smo opravili tudi v Ljubljani, kamor se tedensko vračamo in uresničujemo želje naših strank. 

Trg je zelo nasičen s talnimi oblogami, predvsem pa so cenejše talne obloge manj kakovostne in manj odporne na mehanske dejavnike. Naši vrhunski parketi so iz kakovostnega lesa, kot je hrast, češnja, akacija, oreh in mnogo več. Les se uporablja v različnih industrijskih panogah in je za okolje in človeka udobni material. Naše parketarske storitve smo usmerili v lesene talne obloge, katere imamo na voljo v različnih barvah in vzorcih.

Vrhunski parket je najprimernejši za pisarne, tudi vsa gospodinjstva v državi se odločajo za leseno talno oblogo, saj je les najudobnejši in najtoplejši material. V industrijskih obratih pa prisegajo na PVC talne obloge in na topli pod. Prisluhnemo vsaki želji našeh kupcev, saj le tako lahko najdemo najprimernejši parket za določen objekt. Znani smo predvsem po ažurnosti in po kakovostnih storitvah, naše najboljše reference pa so zadovoljne stranke, katere imamo tudi v tujini.

Za več informacij vezane na vrhunski parketi Ljubljana, smo dosegljivi na danih kontakti, vabimo pa vas tudi, da si ogledate našo spletno stran.


  • pon

  • tor

  • sre

  • čet

  • pet

  • sob

  • ned

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

Najboljsi parketar

G. Roman je 100% najboljsi v polaganju parketa... Sama sem najprej mislila da bo prisel z ekipo enih delavcel...ne gospod je sam polozil parket in to vrhunsko, kasneje sem izvedela, da dela na najvecjih in najdrazjih projektih...Tako sem zadovoljna z njegovim delom, da neznam povedati z besedami.. Vsak detajl je narejen vrhunnsko...V zahvalo sem se odlocila komentirati njgovo podjetje.. Ce iscete najboljse je on prava izbira... garantiram 200% zadovoljstvo...


OCENI PODJETJE

  • 059/365-660
  • info@mediaorbis.si