Dodaj svoje podjetje

Vodoodporne vezane plošče Slovenija |

V podjetju BAYOU GLOBAL LES d.o.o. imamo najboljšo ponudbo vezanih plošč v Sloveniji. 

Na pravem naslovu ste, če iščete kvalitetne in ugodne vodoodporne vezane plošče. Z veseljem vam predstavimo našo ponudbo, pomagamo pri izbiri in poskrbimo, da ste tako s kvaliteto, kakor ugodno ceno, popolnoma zadovoljni. 

vodoodporne-vezane-plosce-slovenija_1

Vodoodporne vezane plošče Slovenija 

Dosegljivi smo za vas, če potrebujete vodoodporne vezane plošče vrhunske kvalitete, nismo pa v Sloveniji prepoznavni le po tem. Zagotovili vam bomo tudi kratke dobavne roke in ugodno ceno, saj nam vaše zadovoljstvo največ pomeni. 

Kontaktirajte nas ali obiščite na Vilharjevi ulici 47 v Pivki ter preverite našo ponudbo. Pri nas boste zanesljivo dobili, kar potrebujete. 

Vodoodporne vezane plošče Slovenija so vam na voljo, prav tako pa tudi druge vezane plošče iz različnih vrst lesa. 

vodoodporne-vezane-plosce-slovenija_2

Zakaj vodoodporne vezane plošče Slovenija kupiti pri nas?

 1. Naši izdelki so vedno na zalogi ali dobavljivi v najkrajšem možnem času. 
 2. Za vodoodporne vezane plošče Slovenija boljšega razmerja med kakovostjo in ceno ne boste našli.
 3. Naše osebje je strokovno usposobljeno in ima dolgoletne izkušnje, tako da vam bo vedno prijazno in strokovno svetovali, tako pri izbiri primerne vodoodporne vezane plošče, kakor pri drugih izdelkih.
 4. Imamo odlične reference. 

vodoodporne-vezane-plosce-slovenija_3

Kakšni uporabi so namenjene vodoodporne vezane plošče?

Plošče so vodoodporne in namenjene uporabi v vlažnih prostorih ali na prostem. Izpostavljenost različnim vremenskim pojavom jih ne uniči. 

Za vodoodporne vezane plošče Slovenija iz naše ponudbe se odločajo predvsem kupci, ki se ukvarjajo z izdelavo transportnih sredstev oziroma kamionskimi nadgradnjami. Vgrajujejo jih kot pode kamionov, avtomobilskih prikolic, kontejnerjev in podobno. So tudi protizdrsne, tako da je uporaba popolnoma varna. 

Na pravem naslovu ste, če vas zanimajo vodoodporne vezane plošče Slovenija. Pri nas vas čaka najboljša ponudba - prepričajte se sami!

Za vsa vprašanja, ki se nanašajo na vodoodporne vezane plošče Slovenija, nas kontaktirajte po telefonu: 059/137-630, 051/638-015 ali oddajte povpraševanje po e-pošti: info@bayou-global.si.

Z veseljem vam bomo odgovorili in sodelovali z vami!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si