Dodaj svoje podjetje

Če želite imeti urejen in lep vrt, smo pravi naslov za Vas. V podjetju V.R.T. STIL REMŠKAR IN STANKIĆ vrtnarstvo-razvoj-trgovina d.n.o. smo sinonim za ureditev vrta Ljubljana okolica skozi vse leto.
Naše podjetje je še posebej znano po tem, da si za prav vsako stranko vzamemo čas, se pogovorimo, si ogledamo trenutno situacijo in se posvetujemo glede želja in zahtev. Ko je ta prva faza zaključena, se lahko posvetimo naslednji, ki vsebuje fazo načrtovanja, ko na podlagi pridobljenih informacij, zahtev in želja našega naročnika v računalnik oz. na papir postavimo vse dogovorjeno.

Na koncu vam izdelamo informativno risbo ureditve vašega vrta, skupaj s spiskom uporabljenih rastlin in drugega materiala. Vedno pazimo na to, da je vsak košček vrta ali zelenice usklajen z vsemi deli vašega vrta. Tako tudi predvidimo, za koliko bo zrastlo neko drevo ali grm in vsakega umestimo v prostor, kjer bo najbolj prišel do izraza.

Tako predvidimo, kam je lahko posajen javor, ki s svojimi čudovitimi rdečimi listi prevladuje jeseni, bela breza, ki z drobnimi listi šelestijo v vetru ali pacipresa, ki jo obrežemo v želeno obliko.

Smo sinonim za kvalitetno ureditev vrta, tako v Ljubljani kot po celi regiji.

Po vašem pregledu in morebitnem usklajevanju sledi faza priprave terena oz. vašega vrta na zasaditev. Ta dela lahko vključujejo tudi dela z gradbeno mehanizacijo, saj vam takrat lahko postavimo večje skalnjake, izkopljemo ribnik ali bazen in podobno.

Najpomembnejše pa je to, da s svojimi storitvami urejanja vrtov in ostalih zelenih površin lahko poskrbimo za to, da vam v vsakem letnem času cveti ali brsti vsaj ena roža ali grmovnica, tudi pozimi.

Nudimo vam storitve ureditve vrta, zasaditve, pripravo grede, nasaditve korit s cvetjem ali grmovnicami, položitev travne ruše ter dela vzdrževanja vrtov. Pod vzdrežvalna dela na vrtu tako spadajo razna dela vzdrževanja vrta, prezračevanja in gnojenja, posaditve čebulic alii polaganje trave in podobna dela. Naredimo vam tudi grede, jih obsujemo z novim lubjem, ki služi poleg estetike tudi za zadrževanje vlage.

Naše storitve načrtovanja, urejanja vrtov ter okolice so kvalitetne in opravljene v dogovorjenem roku, cene pa so konkurenčne, za najboljši izgled vrta pa opravimo tudi obrezovanje sadnega drevja in grmovnic.

Za več informacij ki so povezane s storitvami kot so ureditev vrta Ljubljana okolica ali vrtov nas kontaktirajte.

Obiščite še našo spletno ali FB stran in si oglejte nekaj storitev.

Z največjim veseljem najdemo ustrezno rešitev za Vas in Vaš vrt.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Obrezovanje

Povprešujem o obrezu treh javorjevih dreves višine cca. 10 m na lokaciji Ažmanova ulica 18, Ljubljana. Lep pozdrav! Franc Pipan


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si