Dodaj svoje podjetje

Unikatna darila za otroke |

V podjetju DarSrca, Darja Gazvoda s.p. smo se odločili, da bomo vsem, ki ne veste, kaj podariti ob rojstnih dneh ali drugih posebnih priložnostih, pomagali in za vas izdelali unikatna darila za otroke. 

V naši ponudbi lahko najdete edinstvena unikatna darila za otroke – pravljico oziroma zgodbico, ki jo napišemo z vašo pomočjo. 

Unikatna darila za otroke

Zaupajte nam lastnosti svojega otroka, vnuka, nečaka ali prijateljčka in skozi enega ali več likov se bo prepoznal med prebiranjem ročno vezane knjižice. 

Unikatna darila za otroke izdelujemo s vso pozornostjo in natančnostjo, saj prav malenkosti, ki nam jih zaupate, omogočajo, da darilo resnično personaliziramo. Knjižico lahko podarite kot pobarvanko, dodamo lahko fotografije ali risbe in otroške poslikave. Povsem jo prilagodimo vašim željam. Unikatnim darilom za otroke priložimo tudi ročno izdelane in poslikane lutke iz papirja. 

Zgodbice in unikatna darila za otroke nastajajo, ker si želimo, da bi ljudje podarjali pozornosti iz srca.

Unikatna darila za otroke pa ne bodo k srcu prirasla le njim. Razveselili se ga bodo tudi starši obdarjenca, ki bodo lahko knjižico prebirali otroku, pa tudi ostalim sorojencem, ter se tako povezovali in spoznavali.

Čez nekaj let, ko otroci odrastejo, pa bodo unikatna darila za otroke le še pridobivala na svoji vrednosti, saj bodo v sebi nosila čudovite spomine na mladost in otroštvo ter tiste, ki so vam unikatna darila za otroke podarili. 

Ko unikatna darila za otroke ne bodo več aktualna, pa se morda spet sestanemo, da ustvarimo izvirno darilo za tiste malo večje. 

Katera so resnično unikatna darila za otroke?

Vsa unikatna darila za otroke niso tako edinstvena, če jih iščete v veleblagovnicah in podobnih trgovinah. So pa resnično unikatna darila za otroke tista, ki so na voljo pri nas. Vsako darilo lastnoročno izdelamo, prilagodimo in v njem združimo osebnostne lastnosti obdarjenca in želje tistega, ki unikatna darila za otroke podarja.

Če ste se odločili podariti nekaj neponovljivega, najdite unikatna darila za otroke pri nas. 

Več informacij lahko poiščite na naši spletni strani, z veseljem pa vidimo, če nas pokličite, da se osebno dogovorimo o vseh podrobnostih vezanih na unikatna darila za otroke. 

 
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si