Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

A5 čistilni servis, Ana Klečina s.p. Ugodno čiščenje stanovanjskih objektov Ljubljana

0 / 0 ocen Oceni

  • čiščenje stanovanjskih objektov
  • čiščenje poslovnih objektov
  • čiščenje blokov
  • čiščenje stanovanj
  • čistilni servis
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Periška cesta 15, 1261, Ljubljana - Dobrunje Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugodno čiščenje stanovanjskih objektov Ljubljana

V podjetju A5 čistilni servis, Ana Klečina s.p. smo vedno na voljo za najbolj ugodno čiščenje stanovanjskih objektov v Ljubljani. Preverite našo ponudbo!

Naša ponudba je celovita in vas ne bo razočarala. Prepričajte se sami, da smo v slovenski prestolnici zagotovo eden najboljših čistilnih servisov.Ugodno čiščenje stanovanjskih objektov Ljubljana

Če želite naročiti ugodno čiščenje stanovanjskih objektov v Ljubljani ali kjer koli drugje v okolici, smo vam z veseljem na voljo v A5 čistilni servis, Ana Klečina s.p. iz Dobrunj.

Pričakujemo vas z ugodnimi cenami za čiščenje stanovanjskih objektov v Ljubljani, kjer bomo celovito poskrbeli za vaše stanovanje ali hišo, če ste se odločili za selitev, oddajanje, prodajo, ali pa le potrebujete storitve profesionalnega čiščenja.

Ugodno čiščenje stanovanjskih objektov v Ljubljani lahko naročite enkratno ali redno. Dogovorimo se lahko za dnevno, tedensko ali mesečno čiščenje oz. po potrebi. Vedno smo vam na voljo, ko nas potrebujete, da temeljito očistimo vaš dom, v katerem boste zato veliko bolj zdravo bivali.Ugodno čiščenje stanovanjskih objektov v Ljubljani

Naše delo je zanesljivo, kvalitetno, strokovno. Smo tudi prilagodljivi glede terminov ugodnega čiščenja stanovanjskih objektov v Ljubljani, tako da ga izvajamo, ko to najbolj ustreza vam. 

Vsaki stranki ponudbo prilagodimo njenim željam, tako da boste resnično dobili največ za svoj denar, če boste za ugodno čiščenje stanovanjskih objektov v Ljubljani izbrali nas. Hkrati bomo poskrbeli, da pri čiščenju ne bomo motili vašega miru, pri delu pa smo zato tudi ažurni, a kljub temu natančni.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij glede ugodnega čiščenja stanovanjskih objektov v Ljubljani, nas kontaktirajte preko zgoraj navedenih kontaktnih podatkov. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in vam pripravili odlično ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje