Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Čistilni servis, Polona Retelj s.p., ToP P!KA STORITVE Ugodno čiščenje Hrastnik in okolica

0 / 0 ocen Oceni

  • dober čistilni servis
  • ugodno čiščenje
  • čiščenje poslovnih prostorov
  • profesionalni čistilni servis
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Ugodno čiščenje Hrastnik in okolica

Za učinkovito čiščenje hiše, stanovanja, pisarn, lokalov smo tu Top p!ka storitve! Kontaktirajte nas za najbolj ugodno čiščenje v Hrastniku in okolici.

Iščete ugodno čiščenje? V Hrastniku in okolici smo med bolj cenjenimi pri Čistilni servis, Polona Retelj s.p., Top p!ka storitve.Ugodno čiščenje Hrastnik in okolica

Kot dober čistilni servis, ki nudi ugodno čiščenje za Hrastnik in okolico, imamo vse potrebne izkušnje in znanja za opravljanje storitev čiščenja na vrhunskem kakovostnem nivoju.

Pri tem uporabljamo čistila najvišje kakovosti, ki jih znamo optimalno odmerjati za doseganje visokega učinka ob minimalnem obremenjevanju okolja, pri tem pa smo seveda previdni, da ne poškodujemo vaših površin.Ugodno čiščenje Hrastnik in okolica zaupata nam

Smo popolnoma prilagodljivi in dela opravimo tako, da ne motimo vašega prostega časa ali pa delovnega procesa. Naše zveste in zadovoljne stranke nam v čiščenje in pospravljanje zaupajo številne domovepisarne in storitvene lokale.

Za ugodno čiščenje v Hrastniku in okolica se obrnite na Čistilni servis, Polona Retelj s.p., Top p!ka storitve, kjer bomo za vaše zadovoljstvo poskrbeli učinkovito in po konkurenčnih cenah. Za informacije in naročila nas pokličite in z veseljem se bomo odzvali.

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje