Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

G.M. HIŠE D.O.O. Ugodne skeletne hiše Slovenija

0 / 0 ocen Oceni

  • Gradnja montažnih hiš
  • montažne hiše
  • panelne hiše
  • Skeletne montažne hiše
  • skeletne hiše
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Ugodne skeletne hiše Slovenija

Podjetje GRADNJA MONTAŽNIH HIŠ D.O.O. se ukvarjamo s postavitvijo, načrtovanjem in izdelavo ugodnih skeletnih hiš po celotni Sloveniji.

Izvajamo tudi vsa zaključna gradbena dela. Smo hitri, kvalitetni in zanesljivi, zagotovo pa boste cenili tudi naše dostopne cene.


skeletne hiše


Ugodne skeletne hiše Slovenija

Smo mlado podjetje z bogatimi izkušnjami v montažni leseni gradnji in nudimo ugodne skeletne hiše. Sedež podjetja imamo v Pomurju, dela pa izvajamo po celotni Sloveniji. 

Ukvarjamo se s prodajo, projektiranjem, postavitvami in zaključnimi deli ugodnih skeletnih hiš. Prepričajte se o vsem napisanem in se pridružite širokemu krogu zadovoljnih strank iz celotne Slovenije. 

Nudimo vam ugodne skeletne in montažne hiše ter panelne sisteme montažnih hiš nove generacije, ki jih proizvaja naš partner, slovensko podjetje NEOPAN d.o.o. 


prodaja skeletne hiše


Katero podjetje je najboljša izbira za ugodne skeletne hiše v Sloveniji?

V Sloveniji smo to mi! Stopite z nami v stik in z veseljem vam podamo več informacij in odlično ponudbo za ugodno skeletno hišo.

Naš usposobljen in dobro uigran tim vam bo pomagal pri vaši odločitvi glede ugodne skeletne hiše. Prisluhnemo vašim željam in upoštevajoč vaše potrebe ter zmožnosti svetujemo ekonomične, časovno optimalne in maksimalno udobne rešitve.

Realiziramo jih v roku, po dogovorjeni ceni, profesionalno in skladno z vsemi standardi in predpisi, tako da pri nas zanesljivo dobite najboljše, če iščete ponudbo za ugodne skeletne hiše v Sloveniji.  

Kontaktirajte nas in se sami prepričajte o vsem napisanem. Za več informacij, vezanih na ugodne skeletne hiše v Sloveniji, smo dosegljivi za vas. 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje