Dodaj svoje podjetje
Naše gostišče Polževo se nahaja nad Višnjo goro, 30 minut vožnje iz Ljubljane. Pri nas si lahko privoščite mirne, sproščujoče ali pa malo bolj aktivne počitnice. Od vsakdanjega vrveža si lahko utrgate le kak dan, ki ga preživite v naši družbi. Lokacija našega gostišča je izredno atraktivna, na nadmorski višini 600 metrov, sredi zelenja, gozdov in travnikov, s prelepim razgledom na Grosuplje z okolico, v sončnih dnevih pa nam pogled seže vse od Kamniško-savinjskih alp, Karavank do Julijskih alp.

Gostinska ponudba obsega razne hišne specialitete, nedeljska kosila in jedi po naročilu. Z veseljem pa bomo prisluhnili in ugodili tudi Vašim kulinaričnim željam.Gostje in obiskovalci lahko pozimi smučate na naši smučarski progi, katero imamo v celoti osvetljeno, tako da je možna tudi nočna smuka. Kolesarji se lahko popeljete do Muljave, Ivančne gorice, Grosuplja in ostale širše okolice. V naši okolici pa je tudi ogromno možnosti za zanimive sprehode in izlete. Izvir reke Krke, Muljava z Jurčičevo domačijo, Jurčičev pohod in še in še. Zaradi naše pestre in kakovostne ponudbe smo prepričani, da boste uživali pri Vašem oddihu pri nas, radi tudi verjamemo, da se boste vračali k nam.

Gostinska ponudba: Naša gostinska ponudba obsega jedi po naročilu, nedeljska kosila, razne hišne specialitete kot so polži, česnova juha, zrezek Polževo, palačinke Polževo, grmada Polževo, več vrst štrukljev in ostale kulinarične dobrote. V naši veliki dvorani so možne pogostitve za večje družbe do 110 oseb, v manjši sobi pa do 20 oseb.

Poleg večjega salona in male sobe nudimo tudi možnost piknika in zabave na prostem (pod šotorom), ter novost izvedba celotne poroke na prostem. Cerkveni del v cerkvici na vrhu smučišča, civilni zraven na prostem

Hotelska ponudba:S prenovo sob želimo narediti prostore prijaznejše in udobnejše za uporabo našim gostom.Na voljo imamo 15 dvoposteljnih sob. Sobe so opremljene s tušem in WC-jem. 

Rekreacijska ponudba:V neokrnjeni naravi, blizu gozdov se ponuja pester izbor za najrazličnejše izlete po naši ožji in širši okolici. Prav tako so možne različne kolesarske ture in prav gotovo boste našli zanimivost zase.
 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

jagnjetina

želim oddati večje količine mesa mešanih in kamerunskih jagnjet, po okusu blizu divjačini, cena cca 7e. hvala lp


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si