Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Vulkanizerstvo Prijatelj, proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o. Ugodne gume in ugodna menjava gum Dolenjska

5 / 1 ocen Oceni
Iščete vulkanizerja, ki nudi ugodne gume in ugodno menjavo gum na Dolenjskem? Obrnite se na podjetje Vulkanizerstvo Prijatelj, proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o. Ugodna menjava ...... Preberi celoten opis
  • ugodna menjava gum
  • ugodne gume
  • vulkanizerstvo
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 17:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Rakovnik pri Šentrupertu 11, 8232, Šentrupert Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugodne gume in ugodna menjava gum Dolenjska

Iščete vulkanizerja, ki nudi ugodne gume in ugodno menjavo gum na Dolenjskem? Obrnite se na podjetje Vulkanizerstvo Prijatelj, proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje, d.o.o.

Ugodna menjava gum Dolenjska

Ugodna menjava gum Dolenjska

Potrebujete nove gume za svoje vozilo? Imate dovolj visokih cen in površnih storitev? Pri nas vam nudimo kakovostno in ugodno menjavo gum na Dolenjskem. Zagotavljamo, da nudimo najboljše rešitve za vaše vozilo.
Naš prijazen in izkušen tim vam obljublja, da boste od nas odšli z nasmehom in varnim, dobro opremljenim vozilom.

Gume na vašem vozilu bomo zamenjali:

  • hitro,
  • kakovostno in
  • učinkovito.

Ne glede na tip vašega vozila, smo tu za vas, da prisluhnemo vašim individualnim željam in potrebam. Če iščete ugodno menjavo gum, Dolenjska pa je kraj, kjer želite storitev opraviti, se obrnite na nas!

Ugodne gume Dolenjska

Ugodne gume Dolenjska

Če iščete ugodne gume na Dolenjskem, nas obiščite ali kontaktirajte! Kaj nas dela edinstvene?

Ugodne cene: razumemo, kako pomembno je ohranjati svoj avtomobil v vrhunski formi, ne da bi izpraznili svoj žep. Zato vam ponujamo ugodne cene za kakovostne gume vseh vrst.

Najnovejša oprema in tehnologija: zavedamo se, da so kakovostne gume ključne za varnost in udobje na cesti. Zato sodelujemo z vodilnimi proizvajalci gum, ki uporabljajo najnovejšo tehnologijo in kakovostne materiale.

Strokovno svetovanje: mogoče se sprašujete, katere gume so najboljše za vaše vozilo in vaš način vožnje. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in pomagali izbrati prave gume, ki bodo izpolnjevale vaše specifične potrebe in želje.

Ne glede na to, ali potrebujete ugodno menjavo gum ali zgolj ugodne gume, Dolenjska pa je vaša regija, vas vabimo, da nas kontaktirate. Z veseljem bomo sodelovali z vami!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

5 / 1 ocen

Ugodne gume in ugodna menjava gum Dolenjska

Super ekipa in res prijazni mojstri!! Čakal sem dvakrat manj časa kot pri drugih vulkanizerjih, delo res opravijo hitro in zanesljivo. Priporočam!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje