Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Slavko Hrnčič s.p. Ugodne davčne blagajne Slovenija

0 / 0 ocen Oceni

  • Ugodne davčne blagajne Slovenija
  • Davčna blagajna Ptuj, Štajerska
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Klepova ulica 52, 2250, Ptuj Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugodne davčne blagajne Slovenija

Če se sprašujete, katera je najbolj ugodna in zanesljiva davčna blagajna v Sloveniji, smo vam z odličnimi rešitvami na voljo v podjetju HRNČIČ SLAVKO S.P. - BIRO KODA PTUJ. 

Sprva usmerjeni v servisiranje in prodajo pisarniške strojne opreme, smo se z leti specializirali za ponudbo vzdrževanja, servisa in prodaje računalniške opreme, za gostilne in trgovine.
Ugodne davčne blagajne Slovenija

Imamo izvrstno poslovno programsko opremo za izdajanje gotovinskih in negotovinskih davčno potrjenih računov, ki vam jo zagotavljamo po zelo dostopnih cenah, poleg tega pa je naša ugodna davčna blagajna v Sloveniji najenostavnejša za uporabo!

Bodite med več tisoč zadovoljnimi uporabniki naše davčne blagajne v Sloveniji tudi vi. 

Zagotavljamo vam odlično delovanje davčne blagajne, enostavno uporabo, celostno podporo in ugodno ceno, kakršne druga za ugodno davčno blagajno v Sloveniji ne boste našli. 
Ugodne, a kvalitetne davčne blagajne Slovenija

Prepričajte se sami v našo odlično ponudbo, če niste prepričani v izbiro pa se posvetuje z našimi izkušenimi in prijaznimi strokovnjaki, ki bodo poskrbeli, da boste uspešno poslovali z davčno blagajno po vaši meri!

To vam lahko pritrdi tudi veliko naših zadovoljnih strank in poslovnih partnerjev iz vse Slovenije, ki nas radi priporočajo naprej, ko se nekdo zanima za davčne blagajne.

Za več informacij in naročila ugodne davčne blagajne našega slovenskega podjetja, ste vabljeni, da stopite z nami v stik preko zgoraj navedenih podatkov. 

Veselimo se vašega povpraševanja. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje