Dodaj svoje podjetje
Podjetje TIMIA, proizvodna in trgovska družba, d.o.o. se že vrsto let ukvarja z dobavo in montažo stavbnega pohištva, znani pa so tudi pod sinonimom ugodna PVC okna in vrata Celje.

Stavbo pohištvo je zelo delikatna zadeva, saj se ne menja kot vozila na vsake toliko let, ampak si želimo okna in vrata za daljše obdobje. Res, da so lesena okna in vrata na pogled lepša in dajejo naraven videz, toda PVC okna in vrata so bolj obstojnejša in lažja za vzdrževanje. PVC okna in vrata pa so tudi energijsko bolj varčna od lesenih. Trdoto in stabilnost PVC oken in vrat narekujejo PVC profili, ki pa ponavadi dodatno ojačani. Ne samo, da energijsko varčnejši od lesenih, zagotavljajo poleg toplotne izolacije tudi zvočno izolacijo s primerno izbiro stekla. Pomembna pa so tudi kakovostna tesnila. Varnost pri uporabi tovrstnega pohištva pa je tudi na višji ravni, saj ne dovoljujejo prisilnega odpiranja in dvigovanja okenskega krila.

Obstajajo tudi različni prezračevalni sistemi, ki jih lahko vgradite v PVC okna. Okna in vrata so na voljo v več različnih barvah, tudi v akrilni, ki je odporna na manjše praske in umazanijo. PVC okna in vrata pa so tudi varnejša pred morebitnimi vlomi nepridipravov. Samo stavbno pohištvo podjetja TIMIA d.o.o. je vrhunske kvalitete in primerno za vgradnjo v vsak dom ali hišo. Celje se lahko pohvali s podjetjem, ki svoje delo opravljajo kakovostno in ažurno ter seveda v dogovorjenem roku. Izbirate lahko med pestro ponudbo stavbnega pohištva. Nudijo vam PVC okna in vrata, imajo pa tudi lesena okna in notranja ter vhodna vrata.

Poleg same montaže stavbnega pohištva nudijo še razna zaključna gradbena dela. Svojim strankam nudijo storitve, kot so slikopleskarska dela, izdelava kopalnic, polaganje ploščic in druga zaključna gradbena dela.

Storitve vam opravijo kvalitetno, zanesljivo in po celi Sloveniji. Za ostale informacije vezane na ugodna PVC okna in vrata Celje, jih kontaktirajte.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si