Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Cvijeta Antić - sobodajalka Ugoden najem apartmaja Piran

0 / 0 ocen Oceni

  • Ugoden najem apartmaja Piran
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Vegova ulica 5, 6330, Piran/Pirano Navigiraj

Ponudba in storitve

Ugoden najem apartmaja Piran

Če si želite zagotoviti najbolj ugoden najem apartmaja v Piranu, ste prišli na pravi naslov, saj imamo pri nas na voljo kar dva čudovita apartmaja.

Za vas smo uredili prijetno, udobno nastanitev na odlični lokaciji, naše ugodne cene pa so samo dodaten razlog, da se za najem apartmaja odločite pri nas. 
Ugoden najem apartmaja Piran

V naši ponudbi ugodnega najema apartmaja v Piranu boste dobili popolno nastanitev, ki je na odlični lokaciji, saj smo od morja oddaljeni le za 30 m. V najem oddajamo 2 apartmaja, in sicer sta to garsonjeri velikosti 25 m2.

V obeh apartmajih, ki sta na voljo v ugoden najem v Piranu, se nahaja lepo opremljena kopalnica in kuhinja, zato boste pri nas resnično dobili vse, kar potrebujete za nemoten oddih in prijetno bivanje na Obali.

Oba apartmaja sta:

  • prostorna,
  • svetla,
  • čista,
  • urejena,
  • sodobno opremljena.

Priporočamo se predvsem za pare, ki si želijo romantičnega oddiha v bližini morja, seveda pa z veseljem sprejmemo tudi posameznike in manjše skupine.
Najbolj ugoden najem apartmaja Piran

Ugoden najem apartmaja v Piranu nudimo za krajši ali daljši čas, zato smo odlična izbira tako za tiste, ki si želite priti na krajši oddih ali obisk, kot tudi za tiste, ki bi svoj dopust radi preživeli na slovenski obali.

Prilagodljivi smo glede terminov in rezervacij, a ker je povpraševanje za ugoden najem apartmaja v Piranu zelo visoko, nikar ne odlašajte s kontaktom. 

Če vas zanima ugoden najem apartmaja v Piranu, nas za vse dodatne informacije in rezervacije pokličite po telefonu ali nam pošljite elektronsko sporočilo, povpraševanje pa lahko oddate tudi preko spletnega obrazca spodaj.

Veselimo se vašega obiska!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje