Dodaj svoje podjetje
BREDA GRADIŠNIK - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI

BREDA GRADIŠNIK - NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI


Logarska Dolina 18, 3335 Solčava

Turistična kmetija Logarska dolina |

Se odpravljate na izlet? Vas zanima katera je najbolj prijetna turistična kmetija, Logarska dolina pa je vaša izbrana destinacija?

Družina Gradišnik vas bo pozdravila v objemu narave na samotni lokaciji, odmaknjeni od glavne ceste. Tu boste zadihali na polna pljuča, si spočili oči ob prekrasnih razgledih, vaši otroci pa bodo uživali ob stiku z živalmi ali na otroškem igrišču.

Turistična kmetija Logarska dolina z veseljem pričakuje izletnike, ki raziskujete čudovito Savinjsko in vam ponuja resnično kvalitetno preživljanje prostega časa. 

turisticna-kmetija-logarska-dolina

Turistična kmetija Logarska dolina - domačija, ki združuje preteklost in sodobnost

Turistična kmetija Logarska dolina je bila prenovljena v sredini 19. stoletja in vse do danes ohranja tipični kmečki arhitekturni slog Zgornje Savinjske doline.

Pod streho lahko GRADIŠNIK turistična kmetija Logarska dolina naenkrat sprejme 12 gostov v dveh dvoposteljnih sobah in dveh apartmajih za 4 osebe.

Apartmaji so enoprostorni in poleg kopalnice vsebujejo kuhinjsko-bivalni prostor z zakonsko posteljo ter pogradom. Sobe in apartmaji so lično ter udobno opremljeni z masivnim pohištvom.

turisticna-kmetija-logarska-dolina_6

Vzemite si čas za zanimive aktivnosti, ki jih ponuja turistična kmetija Logarska dolina

Možnosti za različne aktivnosti je ogromno, ne glede na letni čas. Posebna izkušnja, ki jo turistična kmetija Logarska dolina ponuja je sodelovanje pri kmečkih opravilih na kmetiji in preizkus v lokostrelstvu. 

Slednje ima pri Gradišnikovih prav posebno mesto. Pravijo, da je to šport za vse generacije. Začetnike bodo naučili rokovanja z lokom, po osvojenih osnovah lokostrelstva pa se lahko podate na do 3 km dolg gozdni poligon, kjer imajo postavljene tridimenzionalne tarče v obliki živali. Možna je tudi izposoja lokov. 

Če se želite odmakniti od mestnega vrveža, se sprostiti ter svoj čas nameniti aktivnosti na prostem in kvalitetnemu druženju, vas Turistična kmetija Logarska dolina vse leto pričakuje odprtih rok.

Več informacij turistična kmetija Logarska dolina ponuja tudi na svoji spletni strani, na voljo pa so vam tudi preko telefona in elektronske pošte, če želite rezervirati svoj obisk.

Vabljeni!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

povpraševanje

Spoštovani, zanima me ali imate proste kapacitete za štiričlansko družino (dva odrasla in dva otroka) za termin od petka 30.6 do nedelje 2.7.2017 Prosim za ponudbo. Hvala, Mateja Š. Dimic


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si