Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Žan Tomažič s.p. Studijska fotografija, slikanje in snemanje porok Slovenske Konjice, Slovenija

5 / 1 ocen Oceni
Imate radi lepe fotografije? Jih z veseljem pogledate in se spominjate lepih trenutkov in posebnih dogodkov? Bi radi tudi sami imeli krasne fotografije? Če je temu tako, kontaktirajte podjetje ...... Preberi celoten opis
 • snemanje poroke
 • fotografiranje poroke
 • fotograf
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Stari trg 35, 3210, Slovenske Konjice Navigiraj

Ponudba in storitve

Studijska fotografija, slikanje in snemanje porok Slovenske Konjice, Slovenija

Imate radi lepe fotografije? Jih z veseljem pogledate in se spominjate lepih trenutkov in posebnih dogodkov? Bi radi tudi sami imeli krasne fotografije?

Če je temu tako, kontaktirajte podjetje Žan Tomažič s.p. iz Slovenskih Konjic. 

Studijska fotografija Slovenske Konjice

Studijska fotografija Slovenske Konjice

Ste kdaj dobili voščilo za praznike od sorodnikov, znancev, kjer je bila gor njihova fotografija in se vam je vse skupaj zdelo na moč prikupno? Fotograf Žan, vam pomagam, da so vaša letošnja  voščila sorodnikom okrašena s fotografijo vaše družine. Obiščite me v Slovenskih Konjicah. Studijska fotografija lahko zajemanja trenutke, ki so polni pomena in lepote. V prostoru, kjer lahko poskrbim za nadzor nad detajli, izrazi, položaji, okoljem, svetlobo in kompozicijo ustvarjam odlične fotografije.

Studijska fotografija je namenjena vsem, ki želijo v udobju in toplini z menoj ustvariti lepe spomine na sebe, par, družino, svoje otroke in drugo, vse po želji in dogovoru. Poskrbim za postavitev scene, rekvizite, lahko se dogovorimo za subtilno mehkobo svetlobo do ostrejših kontrastov. Zaupajte mi svoje želje in skupaj bomo ustvarili fotografije, katere boste s ponosom pokazali. 

Pohvalim se lahko z znanjem, strokovnostjo, dobro opremo, do obvladanja različnih fotografskih tehnik. Z velikim zanimanjem in veseljem, se spopadam z izzivi, pravilne nastavite ekspozicije, izbiro objektivov in obvladovanjem različnih postopkov obdelave fotografij. Na ta način lahko ustvarijo vizualno privlačne in tehnično dovršene slike.

Studijska fotografija pri meni v Slovenskih Konjicah je zanimivo ustvarjalno orodje, ki odpira vrata brezmejni možnosti lovljenja posebnih trenutkov. Bodite del njih sedaj tudi vi in dodajte čar k svoji fotografiji.

 • Slikanje in snemanje,
 • studijska obdelava slik videov, 
 • terensko fotografiranje in snemanje.

Slikanje in snemanje porok Slovenija

Studijska fotografija, slikanje in snemanje porok Slovenske Konjice, Slovenija

Slovenija, dežela pravljičnih pokrajin, neštetih čarobnih kulis in poročnih lokacij, poiščite tudi vi svojo, ob tem pa tudi pravega fotografa, ki bo ujel te prekrasne trenutke v večnost. In kdo se na to bolje spozna kot Žan Tomažič s.p. iz Slovenskih Konjic, ki terensko fotografiranje in snemanje nudi po vsej Sloveniji. S pravo vizijo in tehnično spretnostjo poročni dogodek postane nepozaben - ujet v fotografijo.

 • Sodobna oprema,
 • dobra improvizacija,
 • kakovostne fotografije,
 • sproščenost,
 • strokovnost,
 • sprejemljive cene.

Slikanje in snemanje porok v Sloveniji predstavlja prepletanje naravne in momentov nabitih s čustvi. Kot dober fotograf lovim vsak nasmeh, solze veselja in vsako malo podrobnost, ki označuje ljubezen med parom in povabljenimi. 

Snemanje in slikanje poroke pred in med obredom zahteva občutek za podrobnosti in nevsiljivost med samim delom. Da fotograf lahko zajame resnične, neponovljive trenutke ljubezni in veselja mora zbrano slediti dogajanju in znati predvideti dogajanje.

Snemanje poroke je že skoraj umetniško delo. Z uporabo sodobne opreme in tehnik se zajame gibanje, zvoke in čustva, ki oživijo vedno znova, ko si video ogledate.

Naj bodo fotografije unikatne, ko so unikatni kraji po naši Sloveniji. Prav vsak ima svoj čar, trako kot tudi vi.

Za studijsko fotografijo, slikanje in snemanje porok v Slovenskih Konjicah, Sloveniji me kontaktirajte. Veselim se vašega zanimanja in sodelovanja z vami. 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

MM
5 / 1 ocen

Studijska fotografija Slovenske Konjice

Prijeten fotograf, v redu cene.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje