Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Obdelava kovin Jaka Čadež s.p. Struženje in rezkanje kovin Gorenjska

0 / 0 ocen Oceni
V podjetju Obdelava kovin Jaka Čadež s.p. smo vam na voljo za kakovostno ter cenovno ugodno struženje in rezkanje kovin na Gorenjskem.V regiji boljšega razmerja med kvaliteto in ceno za tovrstne ... Preberi celoten opis
  • Struženje in rezkanje kovin Gorenjska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Gorenja Dobrava 36, 4224, Gorenja vas Navigiraj

Ponudba in storitve

Struženje in rezkanje kovin Gorenjska

V podjetju Obdelava kovin Jaka Čadež s.p. smo vam na voljo za kakovostno ter cenovno ugodno struženje in rezkanje kovin na Gorenjskem.

V regiji boljšega razmerja med kvaliteto in ceno za tovrstne storitve ne boste našli, zato ne odlašajte s klicem in naročilom. 
Struženje in rezkanje kovin Gorenjska

V podjetju Obdelava kovin Jaka Čadež s.p. smo celovito specializirani za obdelavo kovin, predvsem pa naša glavna dejavnost obsega:

  • struženje kovin,
  • rezkanje kovin.

Ker pa želimo (p)ostati eden najbolj konkurenčnih ponudnikov obdelave kovin na trgu, smo ponudbo še dodatno razširili. Poleg tega, da imamo najboljšo ponudbo za struženje in rezkanje kovin na Gorenjskem, se na nas obrnite tudi za: 

  • varjenje po MIG in TIG postopku,
  • varjenje na terenu.Struženje in rezkanje kovin Gorenjska zaupa nam!

Za struženje in rezkanje kovin ter vse ostale storitve smo odlično opremljeni. Za struženje in rezkanje imamo najboljše CNC in klasične obdelovalne stroje, ki nam omogočajo, da naročila končamo v rokih, po dostopni ceni in zelo kvalitetno. 

Prepričajte se sami v našo dobro in ugodno ponudbo. Vedno smo vam na voljo, ko potrebujete struženje ali rezkanje kovin na Gorenjskem, zato nikar ne odlašajte in nas za sodelovanje preko zgoraj objavljenih kontaktnih podatkov kontaktirajte že danes, povpraševanje pa nam lahko pustite tudi preko spletnega obrazca na dnu strani.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje