Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

SPLOŠNO GRADBENIŠTVO IVAN MERZEL S.P. Strojni estrihi Štajerska, Pomurje

0 / 0 ocen Oceni

  • Strojni tlaki, estrihi Štajerska, Pomurje
  • Strojni estrihi Štajerska, Pomurje
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Brnčičeva ulica 1, 2235, Sveta Trojica v Slovenskih goricah Navigiraj

Ponudba in storitve

Strojni estrihi Štajerska, Pomurje
Strojni estrihi Štajerska, Pomurje |

Podjetje Ivan Merzel, s. p. se s splošnim gradbeništvom ukvarja že vse od leta 1999. Na Štajerskem in po Pomurju se med drugim ukvarjamo tudi s polaganjem strojnih estrihov.

Estrih je plast betonske mase, ki vsebuje izolacijo in talno gretje. Na estrih se položi končni tlak. Osnovna funkcija estriha je, da izravna tla v prostoru in se zagotovi ustrezna podlaga za talne obloge.

Strojni estrihi Štajerska, Pomurje

Polaganje estriha je zahtevno opravilo, ki mu moramo nameniti veliko pozornosti in ga načrtovati vnaprej.

Dobro narejen strojni estrih je pomemben, saj mora talna konstrukcija prenesti mehanske obremenitve, obenem pa ponuditi zvočno zaščito in zaščito pred vlago. 

Poleg tega gre za površino, ki odloča oblikovanje prostora, zato je kakovostna izdelava estrihov izjemno pomembna. Iz tega razloga priporočamo, da polaganje strojnih estrihov prepustite izkušenim strokovnjakom v našem podjetju. Na Štajerskem in po Pomurju smo dela opravili že neštetokrat in z uspešno zaključenimi projekti dokazujemo, da znamo. 

Da smo lahko konkurenčni, že od leta 1999 budno spremljamo nove materiale, tehnike in postopke polaganja strojnih tlakov.

Iščete podjetje za kvalitetno polaganje strojnih estrihov? V podjetju Ivan Merzel, s. p. strojne estrihe polagamo na območju Štajerske in Pomurja. Zavedamo se, da estrih predstavlja izredno pomemben element zaključnih gradbenih del, zato se potrudimo, da naše delo vedno opravimo z odliko. Prepričajte se sami!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje