Dodaj svoje podjetje
Strešna kritina Štajerska

MBAH D.O.O.


Gostinca 4, 3254 Podčetrtek

Strešna kritina Štajerska |

V podjetju MBAH D.O.O. vam je vedno na voljo pestra ponudba.

Nudimo pločevinasto strešno kritino iz lastne proizvodnje in bogat prodajni program, v katerem so snegolovi, žlebovi, obrobe ipd. 

Vsi naši izdelki so kakovostni in po ceni dostopni, zagotavljamo pa tudi kratke dobavne roke, tako da se lahko pohvalimo s številnimi zadovoljnimi kupci in upamo, da boste med njimi. 

stresna-kritina-stajerska_4

Če vas zanima, kje je na voljo najboljša strešna kritina na Štajerskem, nas obiščite v Podčetrtku.

Smo sinonim za kvalitetno in ugodno strešno kritino, Štajerska pa nam popolnoma zaupa tudi na področju strešnih dodatkov.

Ker imamo celotno ponudbo na enem mestu in vam pri izbiri tudi svetujemo, boste zanesljivo dobili, kar potrebujete. 

Mi poskrbimo, da strešna kritina prispeva k varnosti, udobju in privlačnosti objekta! Ne spreglejte naše ponudbe. 


Strešna kritina Štajerska

Vedno poskrbimo, da je našim strankam na voljo točna takšna strešna kritina, kakršno iščejo, saj spremljamo trende, povpraševanje na trgu, razvoj materialov in vedno prisluhnemo individualnim željam svojih kupcev. 

Prepričani smo, da je prav pri nas na voljo najboljša strešna kritina na Štajerskem, kar potrjujejo tudi vedno večji krog zadovoljnih strank. Bodite med njimi tudi vi in se obrnite na nas, če je strešna kritina Štajerska, kar iščete. 

stresna-kritina-stajerska_5

Nekaj razlogov, zakaj je naša strešna kritina na Štajerskem med najboljšimi:

1. Strešna kritina iz naše ponudbe je visoko kakovostna ter po ceni zelo dostopna. Boljšega razmerja med kakovostjo in ceno za strešno kritino na Štajerskem zagotovo ne boste našli. 

2. Trudimo se, da je strankam naročena strešna kritina dobavljena v najkrajšem možnem času.

3. Strešna kritina, ki jo ponujamo, je narejena iz najboljših materialov. Je trpežna in primerna za izvedbo streh na  vseh vrstah objektov. 

4. O kvaliteti strešni kritine pričajo priporočila številnih profesionalnih krovcev pa tudi končnih strank, ki bivajo pod varno urejenimi in privlačnimi strehami.

Imamo torej odlične reference, kar le še dodaten razlog, da pridete pogledat k nam, če vas zanima "strešna kritina Štajerska". 

V kolikor vas še podrobneje zanima ponudba, vezana na strešna kritina Štajerska, vam bomo z veseljem svetovali in glede na vaše zmožnosti, želje ter vrsto objekta oziroma strehe svetovali najboljše rešitve. 

Obiščite nas ali nas kontaktirajte, če imate kakršna koli vprašanja glede vašega iskanja "strešna kritina Štajerska". Z veseljem vam bomo pomagali. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Povpraševanje(Žiga)

Pozdravljeni, Prosil bi Vas za ponudbo za trapezno kritino v antracit barvi. Rabil bi 5 plošč po 7m, debeline 0,5mm. Prosil bi za eno verjanto s filcem in eno brez. Poleg tega potrebujem še dve stranski obrobi razvite širine 25cm ter zidno obrobo razvite širine 31cm v dolžini 5,5m. Plus vijake za les ter dostavo v Novo mesto. Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor in Lep pozdrav, Žiga Žagar


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si