Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

CAPETAN PRODUCTION, Enis Kapetanović s.p. Snemanje porok Ljubljana

5 / 1 ocen Oceni
Iščete snemalca, ki bo ovekovečil vaš najlepši dan? Za snemanje porok v Ljubljani smo vam z veseljem na voljo pri podjetju CAPETAN PRODUCTION, Enis Kapetanović s.p. Snemanje porok Ljubljana Pot...... Preberi celoten opis
  • snemanje filmov
  • snemanje porok
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Vodmatska ulica 2, 1000, Ljubljana Navigiraj

Ponudba in storitve

Snemanje porok Ljubljana

Iščete snemalca, ki bo ovekovečil vaš najlepši dan? Za snemanje porok v Ljubljani smo vam z veseljem na voljo pri podjetju CAPETAN PRODUCTION, Enis Kapetanović s.p.

Snemanje porok Ljubljana

Snemanje porok Ljubljana

Potrebujete dobrega snemalca, ki bo snemal vašo poroko v Ljubljani? Pri nas se zavedamo, da je poroka eden najpomembnejših trenutkov v vašem življenju. In povsem jasno je, da želite, da ta dan ostane zabeležen za vedno. Pri nas vam zagotavljamo, da bomo vašo čudovito zgodbo obeležili na čudovit in čuten način.

Za vas smo tu, da ujamemo vse neprecenljive trenutke vašega posebnega dne. S svojo strastjo do ustvarjanja čarobnih filmskih spominov in z bogatim znanjem v filmskem ustvarjanju vam bomo zagotovili, da si boste ta dan zapomnili na najlepši način.

Za seboj imamo že kar nekaj let izkušenj pri snemanju porok. Ljubljana je kraj, kjer delujemo najbolj pogosto, a se veda za vas pripeljemo tudi širom regije.

Snemanje poročnih filmov 

Snemanje poročnih filmov 

Za snemanje porok v Ljubljani uporabljamo vrhunsko opremo, ki zagotavlja posnetke najvišje kakovosti - od kakovostnih kamer do napredne montaže in zvočne opreme. Naš pristop k urejanju poročnih posnetkov pa je edinstven. Združimo namreč dialoge, glasbo in ambientalne zgodbe ter jih povežemo v zgodbo, ki opeva vaš najlepši dan.

Vedno želimo, da je vaša zgodba edinstveno zabeležena. Prav zato se prilagajamo vašim željam in potrebam, ne glede na njihovo zahtevnost. Cilj je vsakokrat znova ustvariti popoln film, ki ga boste z veseljem delili s svojimi bližnjimi in ga občudovali še leta.

Če iščete izkušenega snemalca za snemanje poroke v Ljubljani, ki bo vašim večnim spominom dal piko na i, nas kontaktirajte. Vaša poročna zgodba si zasluži najboljše.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AF
5 / 1 ocen

Snemanje porok Ljubljana

Ekipa je ustvarila SANJSKE posnetke. Tega dneva tako z možem nikoli ne bova pozabila :)

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje