Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Bagrat Arazyan - kurator in slikar Slikar, likovni umetnik in kurator Pivka

5 / 1 ocen Oceni
Če iščete slikarja, likovnega umetnika in kuratorja, Pivka pa je kraj, kjer ga želite najti, ste na pravem mestu. Slikar, likovni umetnik in kurator Pivka Bagrat Arazyan, slikar, likovni ume...... Preberi celoten opis
  • slikar
  • umetnik
  • kurator
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Juršče 97, 6257, Pivka Navigiraj

Ponudba in storitve

Slikar, likovni umetnik in kurator Pivka

Če iščete slikarja, likovnega umetnika in kuratorja, Pivka pa je kraj, kjer ga želite najti, ste na pravem mestu.

Slikar, likovni umetnik in kurator Pivka

Slikar, likovni umetnik in kurator Pivka

Bagrat Arazyan, slikar, likovni umetnik in kurator iz Pivke, je tudi oblikovalec, glasbenik in filozof, ki že od leta 1994 soustanavlja galerijo in oblikovalski studio "Modius" v Moskvi. Njegovo umetniško delovanje presega tradicionalne meje. Odlikuje ga inovativnost, poznan pa je po raziskovanju različnih medijev, od klasičnih do multimedijskih praks.

Arazyan se izkaže kot pionir v ruski umetniški sceni, kjer je razvil monumentalna dela, ki so nastala z uporabo digitalnih tehnologij. Njegova vizija ni omejena le na platno ali zvočnike, ampak se razteza na širše področje človeških odnosov, kar ga postavlja v ospredje sodobnih umetnikov. Od začetka tisočletja se je namreč intenzivno posvečal temi človeških odnosov, ki jih je odkrival skozi spletni prostor.

Je edinstven slikar, likovni umetnik in kurator iz Pivke, ki združuje različne umetniške principe, da bi ustvaril delo, natančno premišljeno in prefinjeno. Njegova umetnost presega platna in seže v svet glasbe in besedila, ustvarjajoč vedno nova večkulturna okolja.

Vsestranski umetnik iz Pivke

Vsestranski umetnik iz Pivke

Leta 2017 je omenjeni slikar, likovni umetnik in kurator iz Pivke soustanovil in prevzel vlogo kuratorja v Centru sodobne umetnosti Pivka v Sloveniji. S tem korakom je prispeval k obogatitvi kulturne scene v regiji, kjer zdaj s svojo vodilno vlogo podpira in spodbuja ustvarjalnost umetnikov z različnih koncev sveta.

Njegova dela so odmevna, saj razkrivajo globoko razmišljanje, dizajn in unikatno sposobnost ustvarjanja povezav med ljudmi. Arazyanova umetnost nas spodbuja, da razmišljamo o človeških odnosih, interakciji med različnimi mediji ter o možnostih, ki jih prinaša digitalna doba

Bagrat Arazyan je slikar, likovni umetnik in kurator iz Pivke, ki presega pričakovanja, raziskuje nove dimenzije umetnosti in gradi mostove med kulturami. Njegovo delo navdihuje, vzpodbuja in presega okvire običajnih ustvarjalnih praks.

Ne glede na to, ali ste zvesti ljubitelj umetnosti ali novinec v svetu njegovega ustvarjanja, vas bo Arazyanovo delo zagotovo navdušilo in spodbudilo k razmišljanju o svetu okoli nas in odnosih, ki nas povezujejo.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AV
5 / 1 ocen

Slikar, likovni umetnik in kurator Pivka

Všeč so mi njegova umetniška dela, saj imajo vedno nek globlji pomen. Zelo lepe slike.

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje