Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

RTV servis Cokan Sklepanje naročnine Laško

5 / 1 ocen Oceni
Za hitro in ugodno sklepanje naročnine na področju mobilne telefonije, se obrnite na RTV SERVIS COKAN KLEMEN COKAN, S.P. V Laškem ponujamo sklepanje naročnine za vse storitve Telekoma ... Preberi celoten opis
  • Pooblaščen prodajalec Telekom
  • Sklepanje naročnine
  • Prodaja telefonov
Zaprto
Ponedeljek
08:00 - 16:00
Torek
08:00 - 16:00
Sreda
08:00 - 16:00
Četrtek
08:00 - 16:00
Petek
08:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Sklepanje naročnine Laško

Za hitro in ugodno sklepanje naročnine na področju mobilne telefonije, se obrnite na RTV SERVIS COKAN KLEMEN COKAN, S.P.

V Laškem ponujamo sklepanje naročnine za vse storitve Telekoma Slovenija, smo tudi pooblaščeni prodajalec mobilnih telefonov iz Telekomove ponudbe, v primeru nedelovanja vaših mobilnih naprav pa nudimo hiter servis. 

Pri nas torej dobite vse na enem mestu, zato z obiskom ne odlašajte.Sklepanje naročnine Laško

V naši poslovni enoti na Orožnovem trgu 6, Laško so vam od ponedeljka do petka na voljo usposobljeni, prijazni in izkušeni svetovalci, ki bodo poskrbeli, da boste ugodno in hitro sklenili naročnino ter bili z izbrano ponudbo povsem zadovoljni.

Za vsak namen in potrebo vam lahko ponudimo različen paket naročnine, ki ga lahko kombinirate, in s pomočjo ugodnosti, ki pridejo z njim, uživate prednosti pri nakupu novega mobilnega telefona.

Pri sklepanju naročnine v Laškem smo pravi strokovnjaki, zato smo vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja, vam svetovati in pomagati pri izbiri in najti najboljšo rešitev in ponudbo za vas.Izberite nas za ugodno sklepanje naročnine v Laškem!

Stranke nam rade zaupajo, ker smo prilagodljivi glede storitev, se na svoje področje dela izredno dobro spoznamo, smo prijazni in transparentni glede prednosti in ugodnosti posameznih paketov pri sklepanju naročnine.

V Laškem smo prava izbira za vas. Za več vprašanj ali dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko navedenih podatkov. Veseli vas bomo!

Če iščete najbolj ugoden paket zase, ki vam bo za vaš denar ponudil največ, se obrnite na nas. 

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

JJ
5 / 1 ocen

Pooblaščena prodaja Telekom Laško

Hvala prijaznemu prodajalcu za vso pomoč pri izbiri telefona za mojega očeta. Izredno ustrežljivi in strokovni!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje