Dodaj svoje podjetje

Servis ročnega orodja po Sloveniji |

V podjetju METALKA ZASTOPSTVA SERVIS D.O.O. vam nudimo servis ročnega orodja po Sloveniji. 

Zaposlujemo izučene serviserje, ki imajo veliko izkušenj in se stalno izobražujejo, da vam zagotovijo vrhunsko storitev. 

Poleg tega, da smo hitro odzivni in vam servis ročnega orodja po Sloveniji zagotovimo v najkrajšem možnem času, boste zagotovo cenili tudi naše ugodne cene. 

Servis-rocnega-orodja-po-Sloveniji_1

Servis ročnega orodja po Sloveniji

Poleg tega, da nudimo servis ročnega orodja po Sloveniji, smo vam seveda na voljo tudi za nakup orodja oziroma strojev.

Zastopamo priznane blagovne znamke, kot so: MAKITA, FLEX, STARMIX, LASERLINER, ROTHENBERGER, KLINDEX, WUKO, WIHA, SUPER-EGO.

Z veseljem za vaše želje in potrebe najdemo orodje, ki vam bo dolgo služilo in boste z njim popolnoma zadovoljni.

servis-rocnega-orodja-po-sloveniji_5

Servis ročnega orodja po Sloveniji zagotavljamo tako za izdelke v kakor izven garancije!

Čeprav prodajamo visoko kakovostno orodje, opremo oziroma stroje, ki so prepoznavni po vzdržljivosti, pa z dolgoletno uporabo lahko vseeno pride do nepravilnega delovanja in takrat vam pomagamo mi ter ponudimo najhitrejši in najugodnejši servis ročnega orodja v Sloveniji. 

Napake poiščemo in odpravimo v najkrajšem možnem času, saj ima naš servis ročnega orodja vedno na voljo vse originalne rezervne dele. 

servis-rocnega-orodja-po-sloveniji_17

Kateri so še razlogi, da se obrnete na naše podjetje, če iščete servis ročnega orodja po Sloveniji?

IMAMO ZNANJE IN IZKUŠNJE
Servis ročnega orodja po Sloveniji izvajajo izkušeni in izučeni serviserji, ki se redno izobražujejo pri matičnih podjetjih. 

NA PRVO MESTO POSTAVLJAMO ZADOVOLJSTVO STRANK
Upoštevamo predloge svojih strank in spremljamo razvoj trga ter skladno z vsemi zahtevami, ki se pojavljajo, dopolnjujemo prodajni in servisni program. Verjamemo, da so zadovoljne stranke naše najboljše reference, zato zagotavljamo oseben stik, strokovno pomoč, individualen pristop in prijaznost. 

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO 
Za servis ročnega orodja po Sloveniji nudimo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. 


METALKA ZASTOPSTVA SERVIS D.O.O. zanesljivo nudimo najboljši servis ročnega orodja po Sloveniji, kar nam potrjujejo številne zadovoljne stranke. Upamo, da boste med njimi tudi bi!

Do danes nam je servis ročnega orodja po Sloveniji zaupalo že veliko zadovoljnih strank in verjamemo, da bomo s svojo strokovnostjo, hitro storitvijo in ugodno ceno prepričali tudi vas, da smo najboljša izbira, če potrebujete servis ročnega orodja po Sloveniji.

Ne odlašajte s kontaktom in najboljši servis ročnega orodja v Sloveniji naročite še danes. Zagotavljamo vam garancijska in izvengarancijska popravila ročnega električnega orodja priznanih blagovnih znamk in zanesljivo bomo poskrbeli, da boste po našemu servisu lahko z orodjem še dolgo dobro delali. 

Več informacij o prodaji in servisu ročnega orodja po Sloveniji vam z veseljem posredujemo po telefonu, preko e-pošte, podrobneje pa smo svojo ponudbo predstavili tudi na naši spletni strani. 

servis-rocnega-orodja-po-sloveniji_18

Veselimo se sodelovanja z vami in smo vam vedno na voljo, ko potrebujete servis ročnega orodja po Sloveniji!

Da bi vaše delo potekalo varno, zanesljivo in brez težav imejte vedno dosegljiv najboljši servis ročnega orodja v Sloveniji. Servis ročnega orodja METALKA ZASTOPSTVA SERVIS D.O.O. smo vedno prava izbira, saj delamo hitro, ugodno in kvalitetno.

Naš kader je zelo izkušen in usposobljen ter nenehno sledi novostim na trgu, poleg tega imamo rezervne dele za večino ročnega orodja vedno na zalogi, tako da vam servis resnično zagotovimo najhitreje možno. Prepričajte se sami in postanite del širokega kroga naših zadovoljnih strank. Z veseljem bomo poskrbeli, da vam servis ročnega orodja po Sloveniji ponudimo, ko ga potrebujete. 

 • pon

  7.30 - 15.30

 • tor

  7.30 - 15.30

 • sre

  7.30 - 15.30

 • čet

  7.30 - 15.30

 • pet

  7.30 - 15.30

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si