Dodaj svoje podjetje

Rolete in žaluzije Ljubljana |

Podjetje AKROL PROIZVODNJA IN MONTAŽA SENČIL TOMAŽ KOSEC s.p. smo strokovnjaki na področju notranjih in zunanjih senčil. Najbolj smo poznani po tem, da imamo najbolj ugodne ter kakovostne rolete in žaluzije v Ljubljani. 

V podjetju izdelujemo, montiramo in servisiramo vse vrste senčil. Naša proizvodnja senčil je v stalnem delovanju, osredotočeni pa smo predvsem na izdelavo rolet in žaluzij, ki jih prilagodimo željam naših strank.

rolete-in-žaluzije-ljubljana_13

Rolete in žaluzije Ljubljana

V ponudbi rolet imamo nadokenske rolete visoke kakovosti, tovrstna senčila pa nam nudijo tudi protivlomno varnost, lep videz, predvsem pa so funkcionalna, kar je tudi najbolj pomembno.

Nadokensko roleto odlikuje omarica z dvojno notranjo steno in odlična zvočna ter toplotna izolacija. Roleta se poda vsem okenskim profilom in materialom oken.

Vgradnja rolet in žaluzij se lahko izvede na aluminijastih, PVC in na lesenih oknih

Podometne okenske rolete so primerne pri novogradnjah in pri sanacijah različnih objektov. Dobra stran tovrstnih rolet je, da roletno omarico vgradimo pod fasado, ni vidna ter ne vpliva na zunanji videz objekta. S podometno okensko roleto lahko popolnoma ali deloma zasenčite prostor, toplotna in zvočna izolacija pa je očitna. Z roletami lahko upravljate ročno ali pa uporabljate daljinsko upravljanje z elektromotorjem.

Rolete-in-zaluzije-Ljubljana_10Kvalitetne rolete in žaluzije v Ljubljani so z nami dostopnejše kot kdajkoli 

S predokenskimi roletami s polkrožno omarico ali z omarico pod kotom 20° lahko oblikujete zunanjo podobo objekta po vaših željah. Na voljo so tudi zunanje žaluzije, ki se kot nalašč podajo velikim steklenim površinam, krasijo pa lahko tudi manjša okna. Naklon lamel lahko spreminjamo na želeno pozicijo, odvisno od moči svetlobe, seveda lahko pri nas kupite tudi notranje žaluzije.

Glavni program - rolete in žaluzije Ljubljana, dopolnjuje celovita paleta lamelnih zaves, markiz in rolo vrat

Proizvajamo tudi pester nabor drobnega materiala, z lastno montažno ekipo pa poskrbimo, da so rolete in žaluzije kjer koli v Ljubljani ali drugje hitro in pravilno vgrajene na vaši nepremičnini.

Za vsa vprašanja, vezana na rolete in žaluzije Ljubljana ter za ostale informacije nas kontaktirajte.

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Rolete

Pozdravljeni Potrebujem 2 x zun zaluzije za popolno zatemnitev in zvocno izolacijo 198.5 cm sir in 135 cm visina


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si