Dodaj svoje podjetje
KONEČNIK HARALD

KONEČNIK HARALD


Selovec 9, 2373 Šentjanž pri Dravogradu

Kmetija Haralda Konečnika je opremljena za vsa dela, ki so potrebna za dejavnost kmetijstva in živinoreje. Na kmetiji se ukvarjamo s pridelavo mleka in mlečnih izdelkov, poznajo pa nas tudi po prodaji strojev in naprav za spravilo in sušenje sena. Preverite zakaj je robot za molžo prava izbira.

Kakovostni roboti za molžo s katerimi se krava sama molze

Predvsem kmetije, ki imajo večje število krav, težko molžo opravijo ročno, zato si morajo vsakodnevno opravilo poenostaviti, predvsem s tem, da molžo opravljajo strojno. Pomembno je, da izberemo, kakovostne stroje, ki posamezni kmetiji najbolj ustreza.

robot_za_molzo_2

Na naši kmetiji poleg strojev za spravilo sena pa so vam na voljo tudi stroji, potrebni za molžo krav mlekaric. Gre za robota, ki sam poskrbi, da je vsaka krava vsaj enkrat dnevno na molži in uredi tudi količino mleka, ki jo je potrebno namolsti. Razlogi za robotsko molžo so predvsem v tem, da je molža zahtevno opravilo, ki kmetu zavzame veliko časa. Z robotom za molžo je opravilo enostavnejše, omogoča fleksibilnejši delovni čas in kmetija potrebuje manj delovne sile. Robot za molžo vam lahko olajša delo.

Robot za molžo se prodaja z vso potrebno dokumentacijo, ki vam bo omogočila nemoteno uporabo. 

Mleko in mlečni izdelki

Kmetija ima v lasti tudi sušilnico za seno, oziroma sušilno napravo za sušenje sena okroglih bal ali renfuze. Poleg tega pa imate pri nas na voljo tudi domače pridelano mleko in mlečne izdelke. Če vas torej zanimajo domači mlečni izdelki smo pravi naslov za vas. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali in predstavili vso našo ponudbo. 

Za več informacij, vezanih na robot za molžo nas pokličite na objavljeno telefonsko številko ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo. Z veseljem vam bomo predstavili vse prednosti, ki vam jih prinaša tovrstna molža krav, poleg tega pa se lahko dogovorimo tudi za ogled produkta. Veselimo se sodelovanja z vami. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si