Dodaj svoje podjetje
IZOBRAŽEVANJE IN SVETOVANJE, DUŠANKA VAKE S.P. so strokovnjaki na področju duhovnega zdravljenja, ukvarjajo pa se tudi z regresijo. Drži se jih renome kot regresija Maribor.

S pojmom regresija se sreča vsak, ki želi preseči stanje, v katerem se nahaja, pa najsi bo zaradi smrti ljubljene osebe ali česa drugega. Regresija je nekakšno podoživljanje čustev, ki jih nikoli nismo hoteli dati ven na plan. Regresija se sooča z vašimi lastnostmi, ki so bile zavrnjene v preteklosti. 

Regresija nam ponuja orodje, s katerim pridemo do spominov iz prejšnjega življenja. Regresija v prejšnja življenja se izvaja kot hipnotična ali nehipnotična. Prisotna je tudi v praksi nekaterih psihoterapevtov. Pomaga pri dojemanju okolice in dejansko odpira oči tistim, ki si jih zatiskajo zaradi nevšečnosti. Ko končno odpremo oči, šele takrat uvidimo resnico in se spoprimemo s težavami.

Nudi ozaveščanje za nastanek vašega trpljenja in osvobaja energijo in posledično človekovo voljo. Regresija je postopek, ki nam omogoča, da podoživimo čustva, ki smo jih potisnili globoko vase. Je tudi postopek, ki nam ponuja priložnost, da se sprejmemo takšnega, kot smo in opustimo navidezno srečo ter se nehamo skrivati za maskami.

Pri regresiji gre torej za odkrivanje prejšnjih življenj, izvornih travm, odpravljanje občutka krivde in psihosomatskih problemov. Sprostiti je potrebno stare čustvene energije, odkriti vzrok in se osvoboditi. Veliko ljudi ima strah pred smrtjo a tudi tukaj nam pomaga regresija. Streznite svoj notranji Jaz in se premaknite naprej v življenju.

Z regresijo se opravi energijsko zdravljenje, cilj pa je ugotoviti smisel življenja in razvijanje duše. Poglobiti se je potrebno v ljubezensko razmerje v zdajšnjem in v prejšnjem življenju ter bolje moramo razumeti zdravstvene težave. Najbolj pa regresija pomaga razumeti našo dušo, kar nam olajša sedanjost in odpravi kakršnekoli čustvene blokade iz preteklosti.

Ko se sprijaznimo s preteklostjo in očistimo svoj um, bodo čustva bolj realna in svobodno lahko nadaljujemo svojo pot življenja. Za vsa vprašanja vezana na regresija Maribor, jih kontaktirajte na navedene kontakte ali pa obiščite njihovo spletno stran.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

Zanimam se za regresijo

Pozdravljeni, zanimam se za regresijo (predvsem prejšnja življenja). Zanima me, če nudite tudi to stroitev in kakšna je cena. Hvala, Katja


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si