Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Laval d.o.o. Računovodstvo Koroška

5 / 1 ocen Oceni
Laval d.o.o. smo računovodski servis na Savinjskem, a zaradi svoje odlične lokacije v Velenju in hitre odzivnosti širše po okolici smo znani tudi kot računovodstvo Koroška.  Z uporabo modernih kom...... Preberi celoten opis
 • računovodstvo
 • računovodski servis
 • obračun plač
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
08:00 - 15:00
Torek
08:00 - 15:00
Sreda
08:00 - 15:00
Četrtek
08:00 - 15:00
Petek
08:00 - 15:00
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Računovodstvo Koroška

Laval d.o.o. smo računovodski servis na Savinjskem, a zaradi svoje odlične lokacije v Velenju in hitre odzivnosti širše po okolici smo znani tudi kot računovodstvo Koroška. 

Z uporabo modernih komunikacijskih tehnologij smo sicer vedno dosegljivi tudi za stranke iz vse ostale Slovenije, tako da nikar ne odlašajte s povpraševanjem in ponudbo!

 

Računovodstvo Koroška 

Če iščete dobro, ugodno, zanesljivo računovodstvo, Koroška pa je regija kjer storitev potrebujete, boste najboljšo ponudbo našli pri nas. 

Smo zaupanja vreden, korekten, zanesljiv poslovni partner mnogim poslovnim subjektom in s svojimi izkušnjami ter znanjem z veseljem razbremenimo tudi vas. 

Namesto vas bomo skrbeli, da bodo vaše poslovne knjige pravilno urejene in vaši računovodski problemi diskretno, učinkovito in v najkrajšem možnem času rešeni v korist vašega poslovanja. 

Smo prava izbira, če iščete računovodstvo Koroška!

 

Kaj vam nudimo, če za svoje računovodstvo na Koroškem izberete nas?

 • Svetovanje.
 • Brezplačno namesto vas plačamo račune.
 • Dosegljivi smo ves dan in vsak dan.
 • Namesto Vas izvedemo plačila Vašim delavcem.
 • Poskrbimo za plačilo vseh prispevkov državi.
 • Na novo odprtim podjetjem podarimo prve 3 mesece brezplačno računovodstvo Koroška. 
 • Brezplačna pomoč in svetovanje pri odprtju podjetja. 
 • Brezplačno plačevanje prispevkov preko spletne banke. 

 

Naše računovodstvo Koroška dobro pozna, a dosegljivi smo tudi širše in vam pri poslovanju zanesljivo pomagamo, ne glede na lokacijo vašega podjetja!

Že vrsto let smo znani kot dobro in ugodno računovodstvo Koroška, saj imamo prav v tej regiji mnoge zadovoljne stranke, a vedno z veseljem sodelujemo tudi s podjetji, ki niso iz naše neposredne bližine. 

Po priporočilih naših poslovnih partnerjev, katerim vodimo poslovne knjige, smo postali sinonim za najboljše računovodstvo Koroška, s pohvalami pa svoje dobro ime utrjujemo tudi drugje po Sloveniji, tako da smo tudi vam vedno na voljo, če ste v regiji ali ne. 

 

Dovolite nam, da vam pomagamo hitreje in bolj zanesljivo doseči vaše poslovne cilje. Izberite Laval d.o.o. računovodstvo Koroška! 

Smo računovodstvo Koroška, kjer vas bomo popolnoma razbremenili pri urejanju računovodske dokumentacije in poskrbeli, da boste svoj dragoceni čas in denar namenili drugim vidikom poslovanja. Pri tem boste seveda popolnoma brez skrbi, saj bodo vaše poslovne knjige vestno in točno urejene. 

V vsakem trenutku smo seznanjeni s predpisi računovodskega področja, davčne zakonodaje, spremljamo pa tudi področja dejavnosti naših strank, da računovodstvo Koroška temu primerno prilagodimo in zagotovimo kakovostno storitev, kakršno potrebujete. 

Za vse dodatne informacije, ponudbo in nasvete vezane na računovodstvo Koroška, smo dosegljivi za vas preko telefona 031/455-160 in e-pošte [email protected].

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

K.
5 / 1 ocen

računovodstvo Koroška

Za nas so najboljše računovodstvo. Obvladajo svoje delo na področju naše dejavnosti, so zelo marljivi in cenijo strankin čas ter denar. pri njjh smo dobili najbolj ugodno računovodstvo, ki je vodeno brez težav

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje