Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

DA-MI Darinka Štuhec s.p. Računovodski servis Ljutomer, Pomurje

5 / 1 ocen Oceni
V podjetju DA-MI DARINKA ŠTUHEC S.P. vam nudimo ugodne in kvalitetne računovodske storitve. Ljutomer nas že dolgo pozna, saj delamo že več kot 25 let, z uvedbo sodobnih komunikacijskih tehnologij p...... Preberi celoten opis
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Babinci 61, 9240, Ljutomer Navigiraj

Ponudba in storitve

Računovodski servis Ljutomer, Pomurje

V podjetju DA-MI DARINKA ŠTUHEC S.P. vam nudimo ugodne in kvalitetne računovodske storitve. Ljutomer nas že dolgo pozna, saj delamo že več kot 25 let, z uvedbo sodobnih komunikacijskih tehnologij pa smo področje svojega poslovanja razširili tudi izven regije in pridobili zadovoljne stranke po vsem Pomurju ter Sloveniji. 

Če torej iščete najboljšo ponudbo za računovodske storitve, se obrnite na nas in z veseljem bomo sodelovali z vami ter vas razbremenili pri vašem poslovanju. 


Računovodske storitve Ljutomer, Pomurje 


Računovodske storitve Ljutomer, Pomurje 

Če iščete zanesljiv, izkušen računovodski servis v Ljutomeru oziroma Pomurju, ki mu boste brez skrbi zaupali, da bodo računovodske storitve opravljene točno, kvalitetno in vestno, se obrnite na nas. 

Naše delo temelji na znanju in izkušnjah. Nenehno spremljamo spremembe na področju zakonodaje, računovodstva in dejavnosti naših strank, tako da lahko računovodske storitve Ljutomer vedno prilagodimo vsem vašim potrebam. 

A ne samo to, pri nudenju računovodskih storitev v Ljutomeru, Pomurju, se zanašamo tudi na posodobljene računalniške programe. 


Kdo v Ljutomeru, Pomurju nudi dobre računovodske storitve?


Kdo v Ljutomeru, Pomurju nudi dobre računovodske storitve?

Odgovor vam leži na dlani - mi!

Na voljo smo vam, da računovodske storitve opravljamo celovito, ali po dogovoru delno. Vedno pa lahko zanje pričakujete odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

Pohvalimo se lahko z mnogimi priporočili in pohvalami zadovoljnih strank, s katerimi tudi vam jamčimo, da bomo računovodske storitve opravljali korektno, v korist vašega poslovanja in po dostopnih cenah.

Kontaktirajte nas za ponudbo!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 1

AA
5 / 1 ocen

Računovodstvo Ljutomer

Darinka je odlična računovodkinja. Priporočam!!

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje