Dodaj svoje podjetje
STP - TERMO D.O.O. je podjetje, ki deluje že od leta 2000. Smo strokovnjaki za izdelavo PVC okna in vrata v Sloveniji. Pri nas naročena PVC okna in vrata v tudi montiramo in servisiramo.

Ker je konkurenca na trgu stavbnega pohištva zelo nasičena, so se v podjetju odločili, da bodo sledili trendom in novi tehnologiji, kar pa je pripomoglo, da so njihovi produkti visoke kakovosti. Sodelujejo samo z izbranimi partnerji, saj le tako lahko ažurno spremljajo, kakšna je kvaliteta materialov, ko izdelujejo okna in vrata. 

Kot navedeno, opravijo tudi montažo svojih oken in vrat, ker le tako lahko dosežejo visoke in optimalne rezultate. Tudi za servisiranje je poskrbljeno, ker si želijo, da njihovo dobro ime obstane na visokem nivoju. Ravno tako se ukvarjajo z izdelavo senčil, garažnih vrat, suho montažnih sistemov in varnih vrat. 

Njihova ponudba zajemo ogromno izdelkov in storitev. Specializirani so za izdelavo in montažo PVC oken in PVC vhodnih vrat. Izdelajo tudi garažna sekcijska in rolo vrata ter žaluzije, rolete in komarnike. Opravijo vsa zaključna gradbena dela in suho montažne sisteme. Poskrbijo tudi za oblaganje tal in izvajajo adaptacije objektov, po želji stranke tudi na ključ. Za PVC okna in vrata v Sloveniji je torej danes poskrbljeno po zaslugi podjetja STP – TERMO.

Preden naročite PVC okna ali PVC vrata, je dobro vedeti, kakšno vrsto montaže bi želeli. Na voljo sta klasična in RAL montaža. Klasična montaža ne zagotavlja dobrega tesnjenja in lahko pride do toplotnih izgub, vlage in celo do plesni. Pa tudi pohištvo hitreje propada. RAL montaža pa zagotavlja z dodatno in učinkovitejšo zatesnitvijo med okvirjem in steno objekta. Cenovno je RAL montaža malce dražja, a splača se že v začetku odločiti boljše tesnenje in izolacijo.

Pri montaži pa je dobrodošla tudi vaša prisotnost, saj nekateri monterji delujejo površno in je izolacija slabša, še posebej pri menjavi starih oken za nova, kjer ni bila špaleta ustrezno izmerjena.

Seznam storitev je kar obsežen. Poleg montaže in servisa stavbnega pohištva in senčil, vam tudi sanirajo balkone, terase ali pa vam znižajo strop. Za več informacij, ki se nanašajo na PVC okna in vrata v Sloveniji, obiščite njihovo spletno stran ali pa jih kontaktirajte preko e-maila.
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

dodatek k pogodbi 19-0010

lepo prosim če mi izračunate še kolk pride okno 80x80 z notranjo polico belo belo z fiksnim komarnikom in žalozijami na oknu iz ponudbe 180x120 na enem krilu fiksni komarnik z notranjo polico na oknu 140x200 notranja polica na oknu 80x120 fiksni komarnik


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si