Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

NOMIS, proizvodnja stavbnega pohištva, Renata Zanjkovič s.p. PVC okna in vrata Prekmurje, Pomurje

0 / 0 ocen Oceni
Na podjetje NOMIS, Renata Zanjkovič s.p. se obrnite, če iščete najboljšo ponudbo za PVC okna in vrata v Prekmurju oziroma Pomurju. PVC okna in vrata Pomurje Na trgu smo prisotni že dalj čas...... Preberi celoten opis
Zaprto
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

PVC okna in vrata Prekmurje, Pomurje

Na podjetje NOMIS, Renata Zanjkovič s.p. se obrnite, če iščete najboljšo ponudbo za PVC okna in vrata v Prekmurju oziroma Pomurju.PVC okna in vrata Pomurje

Na trgu smo prisotni že dalj časa in zanesljivo pokrivamo potrebe tudi najzahtevnejših kupcev, ki iščejo kvalitetna ter predvsem ugodna PVC okna in vrata v Pomurju. Z veseljem pomagamo tudi vam!

Ukvarjamo se s proizvodnjo, prodajo, montažo in servisom stavbnega pohištva. Po meri vam izdelamo PVC ali ALU okna, vrata, garažna vrata, zimske vrtove, nudimo pa vam tudi žaluzije in senčila.

Trenutno PVC okna in vrata nudimo v Pomurju, ostali Sloveniji in Avstriji, imamo pa tudi željo po dodatni širitvi.

Naša najboljša referenca so zadovoljne stranke, ki se jih je do danes nabralo veliko število in nas rade priporočajo, da imamo najboljša PVC okna in vrata v Pomurju. Veseli bomo, če boste med njimi tudi vi.PVC okna in vrata Prekmurje

Imamo pester prodajni program izdelkov, ki so izdelani iz kvalitetnih materialov, zato so preprosti za vzdrževanje, vizualno privlačni in se ponašajo z dolgo življenjsko dobo. Poskrbeli bomo, da je vaš dom, vaša pisarna, ali drugi objekt primerno opremljen z najboljšimi PVC okni in vrati v Prekmurju.

Vsa PVC okna in vrata v Prekmurju izdelujemo v sodobnem proizvodnem obratu, ki je ustrezno opremljen z najnovejšimi stroji, orodji in pripomočki, le-ti pa zagotavljajo produkcijo izdelkov vrhunske kakovosti. Ponudbo vedno po najboljših močeh približamo vašim željam, zahtevam in potrebam, saj je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu.

Za več informacij glede naše ponudbe PVC oken in vrat v Prekmurju obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte, mi pa se bomo na vaše povpraševanje odzvali v najkrajšem možnem času in vam pripravili ugodno ponudbo za stavbno pohištvo, ki je ne smete zamuditi.

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje