Ena od dejavnosti na Domačija Grondali je proizvodnja likerjev, in sicer imamo na Primorskem enega od najboljših refoškovih likerjev.
Poleg tega pridelujemo tudi vino: refošk in malvazijo ter žganje (biska).

Že več let se ukvarjamo s proizvodnjo likerjev in stranke s Primorske ter od drugje razvajamo s kakovostnimi pijačami.
Ker imamo veliko znanja in izkušenj, vam lahko zagotovimo vrhunsko kvaliteto, omamno aromo in nepozaben okus naših izdelkov, z veseljem pa vam predlagamo tiste, ki bodo najbolj razveselili tudi vaše najdražje ali poslovne partnerje.
Velik del našega uspeha temelji na tradicionalnih recepturah, ki jih skrbno dopolnjujemo z modernimi pristopi. Tako nastajajo likerji, ki ohranjajo značaj kraške in primorske pokrajine, obenem pa navdušujejo tudi ljubitelje pijač z bolj izbranimi okusi. Prav zato je proizvodnja likerjev na Primorskem ena naših najbolj cenjenih dejavnosti, ki se je s časom le še izpopolnila.
Da je kakovost vedno na najvišjem nivoju, uporabljamo le izbrane domače surovine, predvsem grozdje iz lastnih vinogradov. Tako lahko ohranimo avtentičen okus in naravno aromo, ki jo tradicionalni likerji morajo imeti. Gostje naše domačije pogosto poudarjajo, da so naši izdelki posebni prav zaradi tega pristnega lokalnega pridiha.

Vsi naši proizvodi so narejeni z ljubeznijo in znanjem na področju proizvodnje vina in žganih pijač ter likerjev, ne razočarajo pa niti z dostopno ceno. Prepričajte se sami, da boljše ponudbe na področju proizvodnje likerjev na Primorskem ne boste našli.
Degustirajte jih na naši domačiji ali jih naročite preko naših telefonskih številk. V našem refoškovem likerju, vinu ali žganju uživajte sami ali jih podarite, saj so lepa pozornost in lokalno darilo.
Zakaj izbrati našo proizvodnjo likerjev na Primorskem?
Cenik:
Cene so odvisne od izbrane pijače in količine. Za cenik in ponudbo nas kontaktirajte.

Povpraševanja
Ocene 1
Žganje s tistim ta pravim okusom
Na Domačiji Grondali sem kupila steklenico njihovega domačega žganja in me je res navdušil poln, aromatičen okus. Žganje ni bilo ostro, ampak prijetno, prav pozna se mi, da je narejeno iz kakovostnega sadja. Res je posebno.