Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Novosen Saša Ruis s.p. Prodaja in montaža pvc, alu oken Štajerska

0 / 0 ocen Oceni
Adaptirate svoje stanovanje ali prenavljate? Potrebujete dobrega izvajalca, ki bo poskrbel za hitro in zanesljivo prodajo in montažo pvc, alu oken na Štajerskem?Zaupajte podjetju Saša Ruis S....... Preberi celoten opis
  • Prodaja in montaža pvc, alu oken Štajerska
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Zimica 3C, 2242, Zgornja Korena Navigiraj

Ponudba in storitve

Prodaja in montaža pvc, alu oken Štajerska

Adaptirate svoje stanovanje ali prenavljate? Potrebujete dobrega izvajalca, ki bo poskrbel za hitro in zanesljivo prodajo in montažo pvc, alu oken na Štajerskem?

Zaupajte podjetju Saša Ruis S.P.!

Izkušen in usposobljen kader bo poskrbel za kvalitetna okna, ki bodo v najkrajšem možnem času ustrezno vgrajena in zatesnjena ter vam bodo še dolgo služila in nudila čudovit pogled na zunanjost.
Prodaja in montaža pvc, alu oken Štajerska

Naša ponudba je izredno pestra, in okna, ki so vam na voljo so izdelana iz le najbolj kakovostnih materialov. Dopolnjujejo jih močna in obstojna tesnila, opremljena pa so tudi s kvalitetnimi kljukami in ključavnicami za varnost.

Naše podjetje se posebej specializira za prodajo in montažo pvc in alu oken, na Štajerskem pa smo med vodilnimi ponudniki in monterji, kar dokazujejo dobre reference in izredno zadovoljne stranke, ki nas rade priporočijo dalje.

Imamo veliko izkušenj, svoje znanje in sposobnost pa nenehno  nadgrajujemo in s spremljanjem sprememb na trgu ostajamo v koraku s trendi. Prodamo in montiramo okna tako za klasične objekte tradicionalnega videza, kot tudi za sodobne in inovativne hiše, stavbe in stanovanja.
Nudimo vam celovite storitve, ki zajemajo prodajo in tudi montažo pvc in alu oken na Štajerskem

V naši ponudbi boste našli okna različnih velikosti in tudi barv, pred vsako prodajo pa vam glede na vaše potrebe in na vremenske razmere, ki jim je vaš objekt izpostavljen, ustrezno svetujemo in nudimo pomoč pri izbiri.

Pvc in alu okna, ki so vam pri nas na voljo za prodajo in montažo so lahko:

  • enokrilna okna,
  • dvokrilna okna,
  • majhne niše,
  • balkonska vrata/okna,
  • velika okna (panoramska),
  • okna brez odpiranja.

Okna ne nudijo le pogled na zunanjost, temveč omogočajo vstop svetlobe in hkrati nudijo svojevrstno zaščito. Ker predstavljajo odprtino v steni, je ključno, da so res kvalitetno izdelana, natančno montirana in zatesnjena. Tako bodo preprečila morebitne energetske izgube in s tem zmanjšala vaše stroške ogrevanja in hlajenja.

Vse to pa vzamemo v zakup ob prodaji in montaži alu in pvc oken, ki ju izvajamo na Štajerskem. Pokličite nas ali nam pišite in z veseljem se vam bomo posvetili ter vam pripravili ponudbo.

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje