Dodaj svoje podjetje

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990. Endovitalovi izdelki tako sodijo med pionirske proizvode visoko kakovostnih naravnih prehranskih dopolnil slovenske ekološke pridelave in proizvodnje.

Podjetje je imetnik biološke znamke Biodar®, ki je v slovenskem prostoru najbolj kakovostna ekološka znamka in je primerljiva z najbolj kakovostnimi ekološkimi znamkami na svetu.

Konec zimskega obdobja 2011 je bila kompletna proizvodnja preseljena v Seč, 12 km severno od Kočevja.

Nosilni steber dejavnosti so čebele in rdeča pesa. Sredi idilične, neokrnjene narave se ponuja očem naravni laboratorij, v katerem neutrudno delajo »leteči farmacevti« - čebele, ki skrbijo za stabilizacijo soka rdeče pese, pridelane na ekološki način.

Ustanovitelj Endovitala Anton Fabjan je izumljal recepturo za vsak izdelek posebej, od medu oplemenitenega s cvetnim prahom, ki ima najdaljšo tradicijo, pa do sirupa rdeče pese z medom, izdelanem brez konzervansov in brez pasterizacije, ki je pomagal že marsikateremu bolniku z rakastim obolenjem.

Skozi prizadevno in iskreno delo vseh zaposlenih v Endovitalu imajo neizmerne moči narave odprto pot do vsakega človeka. Stalen nadzor in spremljanje pa zagotavljata vrhunsko kakovost izdelkov. Na poti razvoja Endovitala in v svetu neprestanih raziskav na področju naravoslovja je Anton Fabjan nabral veliko znanja o naravi in življenju.

Ta svet rad razkaže in razloži na svojih predavanjih v Seču. Rad pomaga ljudem tudi tako, da jim na preprost način razlaga zapletene resnice življenja.

V ta namen je zgradil v Seču paviljon, ki ima posneto šesterokotno obliko čebelje satovne celice. V paviljonu potekajo vsak drugi četrtek v mesecu predavanja, lahko pa se z njim tudi osebno o marsičem pogovorite; npr. kako omiliti stisko bolezni z izdelki Endovitala ali pa o življenjskih modrostih.

Drugačnost Endovitala se skriva predvsem v filozofiji človekovega življenja na zemlji in njegovega delovanja. Temeljni zakon vesolja nas neprestano sili v razvoj od temnega k svetlemu, od hudega k dobremu, od neprijetnega k prijetnemu, od nehumanega k humanemu, od nezaupanja k zaupanju, od slabšega k boljšemu.

Ta razvoj se dogaja v okolju in v srcu vedno, ko tako ali drugače rešujemo svoje ali tuje stiske. Tako Endovital razumemo ne samo kot izdelek temveč tudi kot idejo in energijo, ki nas vse čisto tiho in neopazno pelje naprej v vrednote prihodnjega časa.

Za vsa vprašanja, vezana na prehranska dopolnila Koper nas pokličite.

 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si