Dodaj svoje podjetje

Zagotoviti kakovostno distribucijo termoplastičnih in gumenih materialov, ki temeljijo na kvalitetni storitvi ter zanesljivih in tehnično usposobljenih dobaviteljihje v našem podjetju RESINEX d.o.o. ena od ključnih dejavnosti, po kateri nas poznajo stranke po vsej Sloveniji. Pri tem upoštevamo etična načela v duhu partnerstva z našimi dobavitelji in upravljanja s strani našega osebja.

Ker smo podjetje s tradicijo, nam je zanesljivost pravočasnih dobav samoumevna, saj se zavedamo, da samo s profesionalnim delom in odnosom lahko uspemo na kateremkoli tržišču. Za poenastavitev poslovanja in cenovno ugodno poslovanje nudimo centralizirano skladiščenje in nabava materialov pri naših dobaviteljih širom Evrope.

Na voljo vam je lokalno skladiščenje za hitro dostavo materialov od 25 kg do polnih tovornjakov ter neprekinjene dobave, kot posledica pogodbenih partnerstev z najboljšimi dobavitelji.

Vsi naši materiali so visoke kvalitete.  Na voljo vam je široka izbira materialov priznanih blagovnih znamk ter recikliranih materialov industrijske kakovosti, ki segajo od standardnih materialov (PP, PE, PS), inženirskih termoplastov (PA, ABS, PC, POM), specialnih materialov (TPE, PPS, LCP, PA46, PA12, PEI) in celo vrsto sintetičnih in naravnih gum.

Za stalno in enakomerno kakovost opravljamo večnivojski nadzor kvalitete v lastnih proizvodnih obratih skupine Ravago. Nudimo jamstvo pri zadovoljevanju potreb naših strank, tudi s pomočjo različnih lokalnih distributerjev z usposobljenim osebjem.

Nudimo tudi kvalitetno tehnično podporo in razvoj, ki vključujeta tudi nasvete za optimizacijo procesov, izbiro polimerov, spojine po vaših željah in Moldflow podporo. Sam razvoj materialov v skladu s specifičnimi zahtevami strank, z namenom, da bi se zagotovile optimalne karakteristike materialov ter njihov strošek.

Za vsa vprašanja, vezana na plastični granulati v Sloveniji nas pokličite ali pa si oglejte celotno našo ponudbo na naši spletni strani.


 • pon

  -

 • tor

  -

 • sre

  -

 • čet

  -

 • pet

  -

 • sob

  -

 • ned

  -

Ščipalka za perilo

Spoštovani Prosim , če mi lahko predlagate kateri plastični granulat bi bil primeren za ščipalko za perilo, ki je brez vzmeti. Želim material ,ki je ali PEHD ali PP po lastnostih najbolj podoben HOSTAFORMU c 9021. Želim ,da je material trajno elastičen, žilav in če je možno, da je tudi UV stabilen ter da nima prevelikega indeksa tečenja. Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor s spoštovanjem Vili Nemec


V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si