Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

VINTOLA d.o.o. Pekarna in slaščičarna Vintola Volčja Draga

0 / 0 ocen Oceni

  • Pekarna in slaščičarna Vintola Volčja Draga
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Volčja Draga 10, 5293, Volčja Draga Navigiraj

Ponudba in storitve

Pekarna in slaščičarna Vintola Volčja Draga

Na pravi naslov ste prišli, če iščete dobro pekarno in slaščičarno v Volčji Dragi. Obiščite našo Pekarno Vintola in se prepričajte sami, da pečemo najboljši kruh ter sladko in slano pecivo daleč naokoli. 




Pekarna Vintola Volčja Draga

Kruh je pomemben del slovenske prehrane, saj igra pomembno (in občasno celo glavno) vlogo v mnogih obrokih, predvsem pa to velja za zajtrk in večerjo, ko v njem uživamo z raznimi namazi in narezki. Življenje brez kruha bi si težko predstavljali, a zakaj bi se sprijaznili s povprečnim, ko pa lahko pri nas dobite najboljšega?

Naša pekarna Vintola v Volčji Dragi slovi kot ena najboljših pekarn daleč naokoli, saj samo pri nas domačini in obiskovalci iz drugod lahko dobijo svež kruh s tako prijetno hrustljavo skorjico in puhasto mehko sredico.

Se vam že cedijo sline? Vonj po sveže pečenem kruhu in drugih pekovskih izdelkih v našo pekarno Vintola v Volčji Dragi vsak dan privablja več mimoidočih, redno pa se pri nas ustavljajo tudi naše stalne stranke, ki nam že leta zaupajo, da jim bomo ponudili le najbolj svež in okusen kruh.

Pekarno Vintola Volčja Draga torej dobro pozna. Pri nas imamo pestro ponudbo različnih vrst kruha (od belega in polbelega do črnega in črnega s semeni), pri nas pa lakoto lahko potešite tudi s ponudbo drugih pekovskih izdelkov ter celo s pico ali burekom.

Pekarna Vintola v Volčji Dragi velja tudi za zdravo, saj so vsi naši izdelki pripravljeni brez nasičenih maščob in iz najbolj kakovostnih sestavin, zato boste naše izdelke z veseljem postregli tudi družini in prijateljem.




Slaščičarna Vintola Volčja Draga

Naša ponudba pa se s kruhom in podobnimi pekovskimi izdelki še ne konča, saj v naši slaščičarni Vintola v Volčji Dragi ponujamo tudi vrhunska peciva in druge slaščice, ki s neverjetnim okusom prepričajo tudi najbolj izbirčne sladkosnede.

Pri nas tako lahko med drugim kupite:

  • drobno pekovsko pecivo,
  • poročno pecivo, 
  • potice, 
  • torte
  • in druge slaščičarske izdelke.

Izbira v slaščičarni Vintola v Volčji Dragi je resnično pestra, saj ponujamo peciva z veliko polnila za tiste, ki želijo ob ugrizu v pecivo usta, polna čokolade, marmelade, ali vanilijeve kreme, na svoj račun pa pridejo tudi tisti, ki jim je bolj pomembno kvalitetno testo, pa naj bo to biskvit ali listnato testo.

Ustavite se pri nas v času zajtrka ali malice, ali pa pridite na popoldanski oziroma večerni prigrizek. Vedno imamo na voljo najboljša peciva in druge slaščice, po katerih boste zagotovo še prišli k nam, ko se vam bo prileglo nekaj sladkega za pod zob.

Našo pekarno in slaščičarno Vintola v Volčji Dragi najdete na naslovu Volčja Draga 10. Pričakujemo vas od jutra do večera, od ponedeljka do sobote, da potešimo vašo lakoto z najboljšimi pekovskimi izdelki na Goriškem. Za vse ostale informacije smo dosegljivi po telefonu in elektronski pošti.

Veselimo se vašega obiska!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje