Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

MARBI, BARBARA IZLAKAR S.P. Organizacija dobrodelnih dogodkov Štajerska

0 / 0 ocen Oceni
Na naše podjetje MarBi, Barbara Izlakar s.p. se obrnite, če iščete izkušenega, zanesljivega, profesionalnega organizatorja dogodkov. Posebej poznani smo po organizaciji dobrodelnih dogodkov, na Št...... Preberi celoten opis
  • Turistično vodenje
  • Organizacija prireditev
  • Turistični vodič
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Po dogovoru
Nedelja
Po dogovoru
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Šerugova ulica 26, 2000, Maribor Navigiraj

Ponudba in storitve

Organizacija dobrodelnih dogodkov Štajerska

Na naše podjetje MarBi, Barbara Izlakar s.p. se obrnite, če iščete izkušenega, zanesljivega, profesionalnega organizatorja dogodkov.

Posebej poznani smo po organizaciji dobrodelnih dogodkov, na Štajerskem in širše pa s strankami sodelujemo tudi na področju turizma. 

Organizacija dobrodelnih dogodkov Štajerska

Organizacija dobrodelnih dogodkov Štajerska

 

MarBi smo osredotočeni na organizacijo dobrodelnih dogodkov na Štajerskem. Organiziramo dogodke, ki ne le zabavajo, temveč tudi prinašajo pozitiven vpliv na skupnost.

  • Načrtujete gala večerjo?
  • Morate pripraviti športno prireditev?
  • Mogoče dražbo ali koncert?

Mi vam nudimo pomoč pri vseh korakih načrtovanja in izvedbe.

Organiziramo dogodke

Naša ekipa strokovnjakov poskrbi za potrebno, od izbire primerne lokacije in dekoracije do koordinacije z donatorji in sponzorji. Sodelujemo z različnimi ponudniki storitev, kar zagotavlja visoko kakovost in profesionalnost vsakega dogodka.

Prizadevamo si za maksimalno angažiranost udeležencev, zato poskrbimo za raznolik in zanimiv program, ki bo pritegnil širšo množico.

Zavedamo se pomembnosti transparentnosti in učinkovitosti pri zbiranju sredstev, zato vam nudimo tudi pomoč pri promociji in trženju dogodka ter upravljanju donacij. Naš cilj je, da vam pomagamo doseči vaše dobrodelne cilje in povečati prepoznavnost vaše organizacije.

Načrtovanje dobrodelnih dogodkov

Načrtovanje dobrodelnih dogodkov

Če pripravljate dobrodelni dogodek in si želite, da bi potekal brezhibno, bo potrebna odlična organizacija. Pri tem vam zanesljivo pomagamo mi, saj vsako organizacijo dobrodelnih dogodkov ali drugih prireditev podredimo vašim željam in zahtevam.

Vsak dogodek je prilagojen vašim potrebam in željam, s poudarkom na ustvarjanju lepih spominov za vse udeležence. Kontaktirajte nas za vprašanja in skupaj bomo ustvarili dobrodelni dogodek, ki bo presegel vaša pričakovanja in pustil trajen pečat na Štajerskem. 

Ker imamo znanje in izkušnje vam tudi svetujemo najbolj optimalne rešitve, da bo dogodek resnično uspešen in da si ga bodo ljudje pozitivno zapomnili. 

Za dogovor o vseh podrobnostih, ki so vezane na organizacija dobrodelnih dogodkov Štajerska, in za sodelovanje nas kontaktirajte.

Sodelujmo za boljši jutri!

Sodelujmo za boljši jutri!

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje