Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

GHP GROUP D.O.O. Online prodaja ovitkov, polnilcev in opreme za telefone Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Online prodaja ovitkov, polnilcev in opreme za telefone Slovenija |Preverite širok asortima vse dodatne opreme za vaš pametni telefon!Brez pametnih telefonov danes tudi v Sloveniji ne moremo več, z... Preberi celoten opis
 • Affordable phone covers and accessories Slovenia
 • Online prodaja ovitkov, polnilcev in opreme za telefone Slovenija
 • Ugodni ovitki in oprema za telefon Slovenija
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Online prodaja ovitkov, polnilcev in opreme za telefone Slovenija

Online prodaja ovitkov, polnilcev in opreme za telefone Slovenija |

Preverite širok asortima vse dodatne opreme za vaš pametni telefon!


Brez pametnih telefonov danes tudi v Sloveniji ne moremo več, za njihovo nemoteno uporabo pa potrebujemo kar nekaj dodatne opreme, kot so na primer ovitki in polnilci. Prava sreča je, da so številni tovrstni produkti tudi v Sloveniji na voljo prek online prodaje

Pri podjetju GHP Group d.o.o. za Slovenijo nudimo online prodajo polnilcev, ovitkov in ostale opreme za telefone prek naše spletne trgovine Vigophone.si.

Ne glede na to, ali za telefone potrebujete nov ovitek, polnilec ali drugo opremo, naša online prodaja vključuje širok asortima, ki nam ga zagotavljajo preverjeni dobavitelji, vse pa vam je na voljo po ugodnih in dostopnih cenah. 


Online prodaja ovitkov za telefone Slovenija

Ovitke potrebujemo, da zaščitimo naše telefone pred poškodbami v primeru padcev ali udarcev. Da pridemo do pravega produkta je v tem primeru včasih lahko nekoliko težje, saj vsak model telefona zahteva svoj specifičen ovitek. Pri nas nudimo ovitke za pametne telefone vseh priljubljenih znamk, kot so na primer

 • Apple,
 • Huawei,
 • A1,
 • Honor,
 • Xiaomi,
 • LG,
 • Sony,
 • HTC,
 • Lenovo,
 • ...

Ker nekateri pametni telefoni stanejo tudi po tisoč evrov in več ter si jih želimo uporabljati dve, tri ali štiri leta, je pametno izbrati kakovostno in zanesljivo zaščito za svoje telefone. Zanesete se lahko na to, da v okviru naše online prodaje za Slovenijo nudimo najbolj kakovostne ovitke, ki bodo zanesljivo ščitili vaš telefon.


Online prodaja polnilcev za telefone Slovenija

Vsak dan ali skoraj vsak dan pa moramo naše pametne telefone tudi napolniti in ob tem pogosto trpijo polnilci, ki jih je včasih potrebno zaradi obrabljenosti zamenjati. Naša online prodaja v Sloveniji vključuje vse standardne tipe polnilcev, ki jih boste lahko uporabljali s telefoni vseh najpogostejših blagovnih znamk.

Ker z namenom zniževanja stroškov proizvajalci pametnih telefonov v zadnjem času v pakete vključujejo polnilce nižje kakovosti, ti pogosto ne izpolnijo naših pričakovanj. Polnilci iz našega asortimaja so tako pogosto boljše kakovosti od tistih, ki so bili vključeni v paket s pametnim telefonom in od njih lahko pričakujemo tudi daljšo življenjsko dobo.

Poleg tega je tudi v primeru dobrega delovanja obstoječega polnilca za telefone včasih smiselno premisliti o nakupu hitrega polnilca. Hitri polnilci omogočajo hitrejši čas polnjenja telefonov in uporabnikom tako omogočajo znaten prihranek časa. Ni redko, da posamezni hitri polnilci v kombinaciji z določenimi modeli pametnih telefonov omogočajo napolnitev baterije v pičlih dvajsetih minutah.


Online prodaja opreme za telefone Slovenija

Pri nas pa vam je na voljo tudi online prodaja vse ostale opreme. ki jo potrebujete za svoje telefone. Slovenija tako pri nas kupuje produkte, kot so brezžične polnilne postaje, avtopolnilci, polnilni kabli, micro SD kartice, USB ključi, slušalke...

Naša online prodaja izdelkov za telefone je enostavna za uporabo in je tako priljubljena tudi pri širokem krogu naših strank iz vse Slovenije, ki sicer niso vajeni spletnega nakupovanja. Poleg tega omogočamo tudi naročanje želenega blaga ali popravljanje oddanih naročil po telefonu in elektronski pošti.

Kar je najbolje pri naši online prodaji, pa je to, da so stroški priprave in pošiljanja pošiljk brezplačni za vse izdelke, ki jih nudimo za telefone. Pri izbiri plačila po povzetju pa naš logistični partner Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo, ki znaša 1,99 eur. V okviru 100% garancije zadovoljstva omogočamo brezplačno menjavo izdelka ali vračilo celotne kupnine.

Ko boste torej naslednjič iskali ovitke, polnilce in ostalo opremo za telefone, izberite najboljšo online prodajo v Sloveniji, spletno trgovino Vigophone.si podjetja GHP Group d.o.o. Vabimo vas, da obiščete našo spletno stran in si ogledate širok nabor produktov, v primeru dodatnih vprašanj pa smo vam z veseljem na voljo prek dodanih kontaktnih podatkov.

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje