Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Mestna Optika d.o.o. Okulistični pregled Ljubljana

5 / 3 ocen Oceni
Opažate, da se vam slabša vid? Težje berete od blizu ali preberete napis od daleč? Vas motijo luči drugih vozil med vožnjo? Iščete specialistični okulistični pregled v Ljubljani? Podjetje Mestna O...... Preberi celoten opis
  • Specialistični okulistični pregled
  • Korekcijski okvirji
  • Sončna očala
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
08:30 - 19:30
Torek
08:30 - 19:30
Sreda
08:30 - 19:30
Četrtek
08:30 - 19:30
Petek
08:30 - 19:30
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Okulistični pregled Ljubljana

Opažate, da se vam slabša vid? Težje berete od blizu ali preberete napis od daleč? Vas motijo luči drugih vozil med vožnjo? Iščete specialistični okulistični pregled v Ljubljani?

Podjetje Mestna Optika, prodaja optičnih pripomočkov, d.o.o. ima bogato dolgoletno tradicijo poslovanja, saj smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju prodaje očal, korekcije in zaščite vida.

Ponujamo vam možnost nakupa korekcijskih očal, sončnih očal in kontaktnih leč.

Okulistični pregledi se izvajajo samo v naši glavni centralni enoti v središču Ljubljane (Kongresni trg 9, 1000 Ljubljana). Osnovni pregledi merjenja refrakcije oziroma merjenja dioptrije pa se izvajajo tudi v vseh ostalih poslovnih enotah po vseh regijah v Sloveniji.

Okulistični pregled Ljubljana

Okulistični pregled Ljubljana

Okulistični pregledi na našem podjetju v Ljubljani zajemajo celotno okulistiko in se izvajajo brez čakalnih dob. Pri pregledu specialist medicine, oftalmolog izvede:

  •  meritev dioptrije,
  •  pregled očesnega ozadja,
  •  meritev očesnega pritiska,
  •  pregled vidnega polja in
  •  globinski vid.

Okulistični pregled v Ljubljani zajema tudi pregled za kontaktne leče, ki so predpisane na podlagi meritev, ki jih izvede oftalmolog. Predpis ustreznih kontaktnih leč je ključnega pomena, saj zmanjšuje možnost pojava poškodb na površini roženice. 

Specialistični okulistični pregled

Vabljeni na okulistični pregled v Ljubljano!

Strokovne meritve opravljene med okulističnem pregledu v Ljubljani vam oftalmolog izvede na najnovejših sodobnih naprav, ki prikazujejo izredno natančne rezultate.

Rezultati meritev pridobljeni med okulističnem pregledu v Ljubljani so temelj nadaljnjega zdravljenja in izredno zanesljivi.

Obiščite našo poslovalnico v Ljubljani in se naročite na okulistični pregled!

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 3

MJ
5 / 3 ocen

Super

V Mestni optiki sem pred kakšnim letom kupila očala s stekelci za modro svetlobo, ker veliko delam z računalnikom. Očala so še vedno super, za razliko od kakih drugih optik, kjer so se hitro pojavili problemi z okvirjem. Očala se mi tudi dobro prilegajo, zato nimam težav z bolečinami in odtisi, ki sem jih dobila na nosu zaradi starih očal. Priporočam Mestno optiko v Ljubljani!

AC
5 / 3 ocen

najboljsa optika v ljubljani v centru

pri njih ze dolgo kupujemo ocala zame za moza in hcerko. dosti je izbire tudi lusne okvirje za zenske imajo da si vedno lahko poiscem nekaj kar mi pase na obraz. zaposleni so zelo prijazni in ustrezljivi in radi pomagajo ce se sam ne znajdes delajo pa tudi preglede za oci

Prikaži več ocen Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje