Dodaj svoje podjetje
GATOM, NATAŠA MEŽNARIČ, S.P.

GATOM, NATAŠA MEŽNARIČ, S.P.


Groharjeva ulica 18, 1241 Kamnik

Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli |

V podjetju GATOM, NATAŠA MEŽNARIČ, S.P. smo veseli, da je okolju prijazno ogrevanje z IR paneli vse popularnejši ogrevalni sistem.

Mi smo že vrsto let specialisti na področju alternativnega ogrevanja, kakršno je okolju prijazno ogrevanje z IR paneli in si želimo vse njegove odlike in prednosti pobližje predstaviti tudi ostalim. 

okolju-prijazno-ogrevanje-z-ir-paneli_1

Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli - majhna finančna, velika okoljska investicija 

Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli je v primerjavi z marsikatero klasično ogrevalno tehniko cenejše, kot si mislite.

Zavedamo se, da je višina finančne investicije običajno jeziček na tehtnici pri odločitvi, a investicija v okolju prijazno ogrevanje z IR paneli se vam bo hitro povrnila in obrestovala. 

Za kupce pripravljamo akcije in jim tako takoj omogočimo investicijo v udobnejše, toplejše, prijetnejše bivanje, a ugodna cena še zdaleč ni edini razlog, zakaj se odločiti za okolju prijazno ogrevanje z IR paneli. 

Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli in njegove prednosti!

Vas zanimajo, katere kvalitete, poleg očitne zelene odlike še lahko pripišemo okolju prijaznemu ogrevanju z IR paneli? 

 1. Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli ne prinaša dodatnih stroškov z vgradnjo, saj ta ne zahteva gradbenih posegov, niti ne zahteva stroškov z vzdrževanjem ali servisom. Paneli se ne obrabijo, imajo dolgo življenjsko dobo, servis pa je le redko potreben. 
 2. Možnost namestitve na strop ali steno.
 3. Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli suši stene in preprečuje nastanek plesni ter ne izsušuje zraka. 
 4. Na voljo so različni barvni odtenki panelov

okolju-prijazno-ogrevanje-z-ir-paneli_10

Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli

Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli ne izsuši zraka v prostoru, preprečuje nastajanje plesni in ne povzroča kroženja prahu, zato je najboljša rešitev za otroke, starejše in astmatike. 

Pripravimo vam brezplačno ponudbo za okolju prijazno ogrevanje z IR paneli in poskrbimo za najboljše rešitve!

Vas je že pritegnilo okolju prijazno ogrevanje z IR paneli, iščete dodatne informacije? Okolju prijazno ogrevanje z IR paneli lahko zaupate nam! Imamo dolgoletne izkušnje, znanje, ki ga nenehno dopolnjujemo, odlične reference, predvsem pa smo celostno predani razvoju okolju prijaznega ogrevanja z IR paneli.

Pokličite nas, če želite brezplačno ponudbo za okolju prijazno ogrevanje z IR paneli. Za povpraševanja smo dosegljivi tudi po e-pošti, nekaj več informacij in odgovore na vaša vprašanja pa lahko kadar koli poiščite tudi na spletni strani, kjer smo podrobneje razložili okolju prijazno ogrevanje z IR paneli, možnosti uporabe, reguliranja toplote in podobno. 

Z veseljem bomo vaš partner, če se odločite za okolju prijazno ogrevanje z IR paneli. 

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si