Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Hanko, trgovina, posredništvo in ostale storitve, d.o.o. Odkup odpadnih kovin Slovenija

0 / 0 ocen Oceni
Imate en kup kovine pa ne veste kam z njo? Čistite hišo pa potrebujete nekoga, ki bi odpeljal vse to? Ste podjetje in vam pri proizvodnji nastaja odpadna kovina? Pokličite podjetje Hanko, trg...... Preberi celoten opis
  • odkup odpavnih kovin
  • odkup starega železa
  • Odvoz starega železa
Prikaži več Prikaži manj
Delovni čas po dogovoru
Ponedeljek
Po dogovoru
Torek
Po dogovoru
Sreda
Po dogovoru
Četrtek
Po dogovoru
Petek
Po dogovoru
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik
Na Trati 3, 1210, Ljubljana - Šentvid Navigiraj

Ponudba in storitve

Odkup odpadnih kovin Slovenija

Imate en kup kovine pa ne veste kam z njo? Čistite hišo pa potrebujete nekoga, ki bi odpeljal vse to? Ste podjetje in vam pri proizvodnji nastaja odpadna kovina?

Pokličite podjetje Hanko, trgovina, posredništvo in ostale storitve, d.o.o., kjer vam nudimo odkup odpadnih kovin v Sloveniji.

Odkup odpadnih kovin Slovenija

Odkup odpadnih kovin Slovenija

Pri procesu proizvodnje, občasno pa tudi v drugih primerih pride do nastanka odpadnega materiala, za katerega je pomembno, da se ga znebite brez negativnih posledic za okolje.

Seveda obstaja možnost odvoza na deponijo oziroma recikliranje, a zakaj ne bi ob tem še zaslužili? V podjetju Hanko, trgovina, posredništvo in ostale storitve, d.o.o. smo vam na voljo tako z odvozom kot odkupom odpadnih kovin.

Pri nas vam nudimo cenovno ugoden odkup odpadnih kovin v Sloveniji. Smo prilagodljivi, odkupujemo vse vrste odpadnih kovin.

Ugoden odkup odpadnih kovin Slovenija

Na voljo smo vam za odkup odpadnih kovin v Sloveniji

Predstavljamo vam zaupanja vrednega ponudnika za odkup odpadnih kovin, saj vam vedno pripravimo cenovno ugodno in konkurenčno ponudbo. 

Imamo daleč najboljše razmerje med ceno in kakovostjo za odkup odpadnih kovin v Sloveniji, zato smo vedno prva izbira za stranke iz vse države.

Pokličite nas, ko imate odvečno kovino, ki je ne morete več uporabiti ali ne veste kam z njo. Zaupajte nam svoje zahteve, kaj želite, da odkupimo in dogovorili se bomo v obojestransko zadovoljstvo. 

Odkup odpadnih kovin

Odkup odpadnega železa Slovenija

Smo podjetje z bogatimi izkušnjami in strokovnjaki na področju odkupa odpadnih kovin v Sloveniji. Poleg tega nam je mar za okolje, zavedamo se, da z reciklažo prispevamo droben del k veliki rešitvi in dobrobit našega planeta. 

Znani smo po odkupu odpadnih kovin v Sloveniji, poskrbimo pa tudi za odvoz. Skupaj najdemo pravo pot, ki bo vsem v zadovoljstvo, vi pa se boste tako hkrati znebili odvečnega odpadnega materiala in si povrnili nekaj stroškov proizvodnje.

Podjetje Hanko, trgovina, posredništvo in ostale storitve, d.o.o., kjer nudimo odkup odpadnih kovin, je prava izbira za vas! Za več informacij nas kontaktirajte, povpraševanja pa sprejemamo tudi preko portala Moja Dejavnost.

Odkup odpadnih železa Slovenija

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje