Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Mizarstvo Joco, Joži Bogataj s.p. Notranja vrata po meri Štajerska

0 / 0 ocen Oceni
V našem podjetju izdelamo notranja vrata po meri v dogovorjenih rokih in po dogovorjenih cenah. Na Štajerskem smo poznani kot ponudnik, ki za svoje stranke pripravi le najboljše rešitve. Naj jih pr...... Preberi celoten opis
  • Lesena vrata
  • Notranja vrata
  • Vhodna vrata
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Notranja vrata po meri Štajerska

V našem podjetju izdelamo notranja vrata po meri v dogovorjenih rokih in po dogovorjenih cenah. Na Štajerskem smo poznani kot ponudnik, ki za svoje stranke pripravi le najboljše rešitve. Naj jih pripravimo tudi vam! Stopite v stik z nami in se prepričajte.Notranja vrata po meri Štajerska

Kvalitetno, vzdržljivo, po meri! Odločite se za nas in naj prepričamo tudi vas!

MIZARSTVO JOCO imamo bogate izkušnje na področju izdelave notranje opreme, stavbnega pohištva in ostalih izdelkov, ki so narejeni iz kakovostnega lesa.

Notranja vrata po meri, ki vam jih zdelamo v našem podjetju na Štajerskem so visokokakovostna, energijsko varčna, varna, sodobno oblikovana, estetsko dovršena in skladna z vašim željami.

Med drugim so vam na voljo:

  • notranja vrata po meri in ostala notranja oprema za dom 
  • stopnice
  • pisarniško pohištvo 
  • gostinska oprema


Na nas se lahko zanesete, ko potrebujete konkurenčnega izdelovalca notranjih vrat po meri na Štajerskem

Če iščete kvalitetna in ugodna notranja vrata, Štajerska pa je regija, kjer potrebujete ponudnika, ki bo znal v rokih in po dogovorjeni ceni izpolniti vaše želje ter vam pomagal opremiti prostore po vašem okusu, se obrnite na nas. 

Naši izdelki, tudi notranja vrata po meri, so narejeni z ljubeznijo in natančnostjo.

Svoje delo radi opravljamo in predano skrbimo za zadovoljstvo svojih strank, zato strmimo k temu, da ne bomo le sinonim za ugodna notranja vrata, pač pa, da se bomo po vsej Sloveniji uveljavili kot konkurenčno mizarstvo, ki zmore v rokih in kakovostno opravljati projekte notranjih ureditev "na ključ" 

Če si želite ogledati naše reference za notranja vrata po meri Štajerska, obiščite spletno stran in nas kontaktirajte za dodatne informacije, nasvet oziroma sodelovanje. Veselimo se novih mizarskih izzivov!

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje