Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Za stalne zveste kupce morda ne rabite reklame, a kako vas najdejo tisti, ki vas ne poznajo?

Objavljeno: 11.04.2023

V svetu nešteto možnosti, izdelkov in storitev ter v času informacij, ki jih lahko potrošniki o storitvah in izdelkih dobijo na vsakem koraku, se ne smete več zanašati samo na lojalnost kupcev. Uspešnost znamke je odvisna od tega, kako sveže jo boste predstavljali in kje boste kupcem ponudili informacije. 

Vsak dan se vse več podjetij zave, da se pojem lojalnosti znamki spreminja skupaj z vse večjo konkurenčnostjo na trgu in vedno novimi navadami potrošnikov. 

Včasih so ljudje oboževali blagovne znamke. Našli so določeno znamko, ki jim je odgovarjala, in bili so ji zvesti tudi pri spreminjanju cen ali katerih drugih lastnosti. Z blagovno znamko so se poistovetili. A če je včasih zvestoba znamki ustvarjala reden in velik dobiček, za večino izdelkov na trgu danes ni več tako. 

Prišlo je do velikih sprememb, kako potrošniki kupujejo in kako se o izdelkih informirajo. Potrošniki imajo radi izbiro, novo je boljše od starega oz. znanega, pripravljeni so na inovacije, pripravljeni so poskusiti različne izdelke in storitve. Ljudje so vse zahtevnejši in oglaševanje blagovne znamke, ki se vedno predstavlja kot nova in zanimiva, je delo, ki se nikoli ne konča. 

Ob tem se iskanje informacij seli skoraj izključno na splet, kar pomeni, da mora biti tam tudi vaša ponudba. In tu vam pomagamo mi z vpisom vašega podjetja v spletni poslovni imenik Moja Dejavnost. 

Pomagamo vam, da pridobivate nove kupce, da vas najdejo potrošniki, ki vas še ne poznajo, tisti, ki so pripravljeni naročiti nekaj novega in iščejo ponudbo kar neposredno v internetnih brskalnikih. Postavimo vas na prve strani Googla, kjer se potrošniki največkrat zadržijo in med zadetki tudi največkrat izberejo oz. se odločijo za nakup. 

Za vas pripravimo aktualno vsebino o vašem izdelku ali storitvi oz. podjetju, ki jo lahko dodajate ali spreminjate. Zagotovimo vam, da vas po ključnih besedah najdejo tisti, ki vas še ne poznajo, po imenu, kategoriji vaše dejavnosti ali kraju, kjer delate, neposredno na portalu Moja Dejavnost pa tudi vsi, ki so že slišali za vašo ponudbo od vaših lojalnih kupcev in želijo preveriti več informacij, si ogledati ocene vaših strank ipd. 

Povečujemo vaš promet, omogočamo spremljanje ocen in komentarjev, ki jih dobite od uporabnikov portala, ustvarimo vam tudi uporabniško ime in geslo s katerim direktno odgovarjate na svoja povpraševanja. Z zemljevidom lahko tisti, ki vas iščejo, enostavno najdejo pot do vas. 

Uporabniška izkušnja je enostavna, kar je najpomembnejše, pa je, da vam nakupnih procesov, trendov v digitalnem marketingu, prostih ključnih besed ipd. ni treba spremljati samim, pač pa to za vas dela naša ekipa marketinških strokovnjakov. 

Pridružite se več tisočim ponudnikom, ki so z vpisom v poslovni imenik Moja Dejavnost postali vidni tam, kjer največ potrošnikov išče informacije o izdelkih in storitvah.