Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Okrepčevalnica AJDA, Besnik Ademi s.p. Najboljša okrepčevalnica Ljubljana center

5 / 3 ocen Oceni

  • Burgerji
  • Čevapčiči
  • Jedi z žara
  • Fast food
  • Okrepčevalnica
Zaprto
Ponedeljek
09:00 - 05:00
Torek
09:00 - 05:00
Sreda
09:00 - 05:00
Četrtek
09:00 - 05:00
Petek
09:00 - 05:00
Sobota
09:00 - 00:00
Nedelja
11:00 - 21:00
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Najboljša okrepčevalnica Ljubljana center

Okrepčevalnica Ajda smo najboljša okrepčevalnica v Ljubljani center, kjer smo odprti vsak dan, tudi ob nedeljah in med prazniki, da poskrbimo za vašo lakoto.
Najboljša okrepčevalnica Ljubljana center 

Vam je med pohajanjem po starem centru Ljubljane ter občudovanju Prešernovega spomenika in Ljubljanice začelo kruliti v želodcu? So se vam pocedile sline po sočnih čevapčičih, mastnem burgerju ali bogato obloženi pici? Potem ste na pravem naslovu, pričakujemo vas v najboljši okrepčevalnici v Ljubljani centru - okrepčevalnici Ajda

Imamo izvrstno ponudbo hitre hrane, prijazno in hitro postrežbo ter ugodne cene, kar so vse razlogi, da smo znani kot najboljša okrepčevalnica v Ljubljani center, naša dodatna prednost pa je odlična lokacija, saj se nahajamo v neposredni bližini Prešernovega trga, ki je priljubljena lokacija tako med domačini kot turisti.

Ker si želimo, da bi se pri nas lahko dobro najedli prav vsi gostje, neprestano širimo ponudbo hitre hrane, da lahko zadovoljimo prav vse okuse in potešimo lakoto tudi pri najbolj lačnih in izbirčnih obiskovalcih. Tako vam lahko pri nas pripravimo slastne:

  • hamburgerje,
  • hot doge, 
  • bureke,
  • pizze,
  • čevapčiče in pleskavice ...

Na izbiro imamo tudi osvežilne pijače, da bo vaš obrok pri nas resnično popoln.Najboljša okrepčevalnica Ajda Ljubljana center

Nahajamo se v podhodu Ajdovščina v Ljubljani, do katerega se lahko pripeljete tudi z javnim prevozom. Pričakujemo vas z odlično ponudbo hitre hrane, v kateri lahko uživate v našem prijetnem ambientu, seveda pa si jo lahko vzamete tudi za s seboj. Ne glede na to, ali imate čas posedeti pri nas ali ne, iz najboljše okrepčevalnice v Ljubljani centru zagotovo ne boste odšli lačni ali žejni.

Če nas ne morete obiskati, imamo na voljo tudi dostavo hrane na dom, da lahko v naših okusnih jedeh uživate tudi v udobju lastnega doma. Poskrbimo za hitro odzivnost na naročila in še hitrejšo dostavo, da svoje naročilo na dom prejmete še vroče.

Sami se prepričajte, da smo najboljša okrepčevalnica in nas obiščite na naslovu Ajdovščina 4, Ljubljana center. Ko boste poskusili našo hrano, se boste zagotovo vedno znova vračali k nam, kot je to storilo že mnogo zadovoljnih gostov. Pridružite se jim, za vas smo odprti vsak dan!

 

Kategorije ponudnika

Povpraševanja

Ocene 3

5 / 3 ocen

Fast Food AJDA, Ljubljana center

Najboljši fast food v Ljubljani v centru!! Nič ne premaga njihovih čevapov.

ST
5 / 3 ocen

Okrepčevalnica AJDA, Ljubljana center

Večkrat obiščemo Ajdo po službi s sodelavci in imajo res najboljše jedi z žara. Priporočam!

Prikaži več ocen Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje