Kategorije
Vse kategorije

Dom in vrt

Anton Štimulak S.p. Montaža vodovoda Savinjska

0 / 0 ocen Oceni
Je v novogradnji čas za montažo vodovodne napeljave? Prenavljate obstoječe inštalacije in je potrebno poskrbeti za vodovod? Če ste s Savinjske, ne oklevajte s klicem v podjetje ANTON &Scar... Preberi celoten opis
  • Vodovodna napeljava
  • Montaža ogrevanja
  • Talno gretje
Prikaži več Prikaži manj
Zaprto
Ponedeljek
07:00 - 15:00
Torek
07:00 - 15:00
Sreda
07:00 - 15:00
Četrtek
07:00 - 15:00
Petek
07:00 - 15:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Prazniki
Zaprto
Prikaži celoten urnik Skrij urnik

Ponudba in storitve

Montaža vodovoda Savinjska

Je v novogradnji čas za montažo vodovodne napeljave? Prenavljate obstoječe inštalacije in je potrebno poskrbeti za vodovod?

Če ste s Savinjske, ne oklevajte s klicem v podjetje ANTON ŠTIMULAK S.P. 

Smo mojstri za montažo vodovodnih, ogrevalnih in plinskih napeljav ter naprav oziroma strokovnjaki za strojne inštalacije.Montaža vodovoda Savinjska

Podjetje smo v Dobrni ustanovili leta 2014. Vse do danes neprekinjeno poslujemo in zagotavljamo strokovno montažo vodovoda in ostalih rešitev na področju strojnih inštalacij. 

Iz leta v leto nabiramo izkušnje in znanje, ki so temelj natančno in kvalitetno opravljenih storitev. Pri vsaki montaži, naj gre za vodovod ali ogrevanje, prisegamo na izbiro najboljših materialov in vgradnjo, skladno s predpisi, dobrimi praksami ter navodili proizvajalcev. Tako zagotovimo dolgo, pravilno, ekonomično in varno delovanje oziroma uporabo. 

Ker imamo sedež na Savinjskem, veliko projektov prevzamemo v regiji, a po dogovoru pridemo tudi na druge konce Slovenije, s prav tako ugodno ponudbo. Prepričajte se sami. Kaj vse obsega montaža vodovodnih inštalacij

Ukvarjamo se tako z montažo grobih kot finih vodovodnih inštalacij. Pri grobih se položi razvod cevi, vgradijo odtoči, montažo vodomera.

Montaža vodovoda v novogradnjah se vrši na podlagi izrisanega načrta, v katerem so predvideni odtoki za kanalizacijo, izpusti vode, postavitev sanitarne opreme. 

Fina vodovodna inštalacija vključuje

  • priključitev kopalniške sanitarne opreme,
  • priklop pomivalnega in pralnega stroja,
  • montažo armature in pip. 

Ne odlašajte in nas čim hitreje kontaktirajte za montažo vodovoda po Savinjskem.

Komaj čakamo, da skupaj začnemo vaš zastavljen projekt.

 

Povpraševanja

Ocene 0

Podajte oceno

Naši nasveti

Niste našli, kar potrebujete?

Poizkusite z novim iskanjem
Oddajte povpraševanje