Dodaj svoje podjetje

Najboljša mehiška restavracija Maribor |

V podjetju JUNIOR D.O.O. vodimo restavracijo Tako's, ki ji redni gostje pravijo kar najboljša mehiška restavracija Maribor. 

Že leta 1995 smo začeli graditi znamko Tako's, ki seveda izhaja iz besede taco, ki je ena izmed najbolj znanih mehiških jedi in danes se ponosno pohvalimo da smo postali najboljša mehiška restavracija, ki je ne pozna le Maribor, pač pa se vanjo z veseljem vračajo tudi gostje iz ostale Slovenije in celo od dlje. 

Če se sprašujete, katera je dobra in žepu prijazna mehiška restavracija, Maribor pa je mesto kjer jo iščete, ste na pravem naslovu!

Najdete nas na dveh naslovih: 

Mesarski prehod 3, 2000 Maribor
T: +386 (0)31 676 871

PE EUROPARK Pobreška cesta 18, 2000 Maribor
T: +386 (0)31 676 872

mehiska-restavracija-maribor_1

Najboljša mehiška restavracija Maribor 

Vedno se trudimo, da bi bili gostje kar najbolj zadovoljni. Pri nas ne boste dolgo lačni, saj prijazna in hitra postrežba skrbi, da imate pred sabo slastne jedi, pripravljene iz najboljših, svežih in skrbno izbranih sestavin preverjenih dobaviteljev. 

A postati najboljša mehiška restavracija Maribor ni kar tako, zato gostov ne razveseljujemo le s kulinarično ponudbo, pač pa tudi prijetnim ambientom, prijaznim cenikom, možnostjo praznovanja za zaključene družbe ter dogodki in glasbenimi večeri, na katerih se boste sprostili in uživali v dobri družbi, še boljši hrani in latino ritmih. 

mehiska-restavracija-maribor_5

TAKO'S mehiška restavracija Maribor bo vaše brbončice navdušila z eksotičnimi specialitetami. 

Vsi, ki si želite prvič poskusiti mehiško hrano in tisti, ki se želite vedno znova ob odlični hrani spominjati vašega potovanja, ste na pravem naslovu. TAKO'S mehiška restavracija Maribor vas pričakujemo. 

V naši kuhinji se pripravljajo vrhunske tradicionalne mehiške specialitete, poleg tega pa smo znani kot dobra mehiška restavracija Maribor tudi zato ker smo poskrbeli za pristen ambient. Pri nas se boste ne le izvrstno najedli, pač pa tudi izvrstno počutili, saj naša mehiška restavracija Maribor vedno poskrbi za pravo vzdušje. 

Nekaj dodatnih informacij, kaj vam naša najboljša mehiška restavracija v Mariboru ponuja, smo zbrali na spletni strani, za rezervacije in dodatna vprašanja pa smo dosegljivi tudi preko navedenih kontaktov. Se priporočamo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si