Dodaj svoje podjetje
DARK TRANS, prevozništvo, trgovina, storitve, d.o.o.

DARK TRANS, prevozništvo, trgovina, storitve, d.o.o.


Poslovna cona Risnik 32, 6215 Divača

Mednarodni transport po Sloveniji in Evropi |

DARK TRANS D.O.O. smo podjetje, v katerem se mednarodni  transport po Sloveniji in Evropi odvija zanesljivo, ugodno in varno že vrsto let.

Mednarodni transport po Sloveniji in Evropi so z nami hitro, ugodno in kvalitetno opravljena storitev, saj imamo najsodobnejšo komunikacijsko tehnologijo, poslovne partnerje po vsej Evropi, znanje in izkušnje. 

Pohvalimo se lahko tudi z mnogimi odličnimi referencami, nešteto uspešno opravljenimi prevozi in priporočili zadovoljnih strank.

Mednarodni transport po Sloveniji in Evropi je prava izbira za vse vas, ki si želite kvalitete, ki jo odlikuje odlična cena.


Mednarodni transport po Sloveniji in Evropi

Razpolagamo s 70 lastnimi vozili in več polprikolicami, kar nam omogoča hitro odzivnost in popolno fleksibilnost pri organizaciji in izvedbi mednarodnega transporta po Sloveniji in Evropi. 

Poleg tega imamo izkušen kader, ki skrbi, da mednarodni transport poteka gladko in skladno z željami naročnika. Naši operaterji obvladajo več tujih jezikov (angleško, italijansko, hrvaško, srbsko), vozniki pa so tudi izkušeni, strokovno usposobljeni in zanesljivi. 

mednarodni-transport-po-sloveniji-in-evropi_2

Mednarodni transport po Sloveniji in Evropi s priznanim prevoznikom

Mednarodni transport v našem podjetju se odvija hitro in vedno v časovno določenih okvirjih. Ker so vsi naši prevozniki izkušeni, vam zagotavljamo kvalitetne in natančno izvedene storitve.

Zaradi izjemnega voznega parka, ki vsebuje veliko prevoznih sredstev ter z doslednimi investicijami v razvoj in posodobitve, smo sposobni ponujati konkurenčne storitve tako na domačem, kot na tujem trgu.

mednarodni-transport-po-sloveniji-in-evropi_4

Zagotovite si kvalitetne storitve transporta doma in v tujini tudi sami

Za vse dodatne informacije, ki se nanašajo na mednarodni transport po Sloveniji in Evropi, nas kontaktirajte ali si oglejte  našo spletno stran. Z veseljem smo vam na voljo za sodelovanje, ki bo zagotovo uspešno in bo potekalo v obojestransko zadovoljstvo!

 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si