Dodaj svoje podjetje
CONTACTUM, ZASTOPSTVO, TRGOVINA IN STORITVE, ROBERT IVANUŠA S.P.

CONTACTUM, ZASTOPSTVO, TRGOVINA IN STORITVE, ROBERT IVANUŠA S.P.


Ob Rogoznici 4A, 2250 Ptuj

Masažni bazeni Slovenija |

V podjetju Contactum, Robert Ivanuša s.p. smo specializirani za prodajo in vzdrževanje masažnih bazenov, masažnih kadi, wellness opreme in plavalnih protitočnih bazenov. 

Pohvalimo se lahko že z desetletjem izkušenj, bogatim strokovnim znanjem na tem področju in odličnimi referencami ter zadovoljnimi kupci.

Če tudi vas zanima, kje so na voljo najboljši masažni bazeni v Sloveniji, vam bomo zanesljivo pomagali najti pravega za vas!

masazni-bazeni-slovenija_2

Masažni bazeni Slovenija 

Pri nas najdete največjo ponudbo, če so masažni bazeni Slovenija kar iščete.

Poleg tega vam ponudimo tudi strokovno svetovanje in vam, upoštevaje vaše želje, velikost prostora, kamor boste bazen vgradili in finančne zmožnosti, pomagamo izbrati popoln masažni bazen za vas. 

Na voljo vam je tudi najrazličnejša dodatna oprema ter različna sredstva za vzdrževanje. 

Privlačna cena in lep dizajn, to imajo masažni sistemi Slovenija iz naše ponudbe!

Smo zastopnik največjega evropskega proizvajalca masažnih bazenov in kadi – WELLIS v Sloveniji, poleg tega pa ponudbo dopolnjujejo tudi masažni bazeni dobaviteljev Platinum Spas,  NordKap Spas, Superior spas, Be Well.

Kje si lahko ogledate našo ponudbo, če vas zanimajo masažni bazeni Slovenija? 

Številni masažni bazeni iz naše ponudbe so razstavljeni v salonu v nakupovalnem središču BTC City Ljubljana v spodnji etaži dvorane Emporium na naslovu Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana. Odpiramo pa tudi razstavni salon na Ptuju, tako da smo dosegljivi za kupce iz vse Slovenije in z lahkoto opravičimo, da so masažni bazeni Slovenija naš sinonim. 
masazni-bazeni-slovenija_8

Najboljša ponudba vas čaka pri nas! Izbirajte med več kot 60 modeli masažnih bazenov in petimi svetovno priznanimi proizvajalci - masažni bazeni Slovenja so vam na voljo.


Če masažni bazeni Slovenija odpirajo še kakršna koli druga vprašanja, smo vam na voljo v salonih in preko objavljenih kontaktnih podatkov. Z veseljem vam bomo pomagali in sodelovali z vami. 
 • pon

  /

 • tor

  /

 • sre

  /

 • čet

  /

 • pet

  /

 • sob

  /

 • ned

  /

V kolikor ste zainteresirani za proizvode ali storitve tega podjetja, pustite komentar in odgovorjeno vam bo v najkrajšem možnem času. Povpraševanja bodo objavljena JAVNO na oglasu na katerega jih pišete.

OCENI PODJETJE

 • 059/365-660
 • info@mediaorbis.si